Menetelő nyárasdiak

Kisfalud/Nyárasd. A tavaszi idény két legeredményesebb együttesének összecsapása zajlik holnap délután a kisfaludi pályán. A visszavágó-sorozatban eddig a hazaiak 27, a vendégek 28 pontot gyűjtöttek. Legtöbbet a tavaszi idényben. Eredményességük egyben jó formájukat is igazolja.

A kisfaludiak legutóbb a komáromiak otthonában zsákmányoltak pontokatMilan Drozd felvételeA Lépes György vezette kisfaludiak tavaly szeptember 3-a (Vieska–Tešedíkovo 2:3) óta nem szenvedtek vereséget hazai pályán, sikersorozatukat szeretnék az idény végéig megőrizni. „Tavasszal csupán a perediek tudtak bennünket térdre kényszeríteni, a többi mérkőzésen sikerrel vettük az akadályt. Legutóbb a komáromiak otthonában zsákmányoltunk három pontot. A Duna-partiak pályáján Bogyai két gólt szerzett. Sajnos, kiújult a sérülése, ezen a héten nem edzett. Remélem, a mérkőzés kezdetéig rendbe jön, és tovább gyarapítja találatainak a számát – nyilatkozta lapunknak Lépes György, a hazaiak sikerkovácsa. Megtudtuk, Bogyain kívül mindenki bevethető. A csallóköziek rangadójának érdekessége, hogy mindkét kollektívában akad olyan futballista, aki egykor a rivális klub sikereiért harcolt. Jány ezúttal kisfaludi szerelésben, Dórák Erik pedig a nyárasdiak mezében avatkozik játékba. A presztizcsatán egyéként nézőcsúcsra számít a vendéglátók klubvezetése. „Kiváló képességű játékosokkal erősítettek a vendégek, ennek köszönhetően nagyot javult a játékuk, eredményességük. Színvonalas, küzdelmes párharcra van kilátás. Remélem a főszereplők nem csupán játéktudásból, hanem sportszerűségből is jelesre vizsgáznak. Természetesen szeretnénk tovább gyarapítani pontjaink számát” – tette hozzá Lépes György.

A nyárasdiak az őszi idény befejezését követően kiesőhelyen teleltek. A tavaszi idényben eddig 28 pontot gyűjtöttek, az értékelt időszakban a legtöbbet. Már most biztos, hogy megtartották IV. ligás tagságukat. „Ősszel a kisfaludiak szereztek nálunk három pontot, most rajtunk a sor, hogy visszavágjunk nekik. Holnap egyedül a négy sárga lap miatt kényszerpihenőre szorult Peciart nem küldhetem csatába” – nyilatkozta lapunknak Egri Iván, a vendégek edzője. Ez jó hír a kisfaludi Bogyai számára, hiszen éppen ők ketten vezetik húsz találattal a mesterlövészek listáját. (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

2. Vieska 27 18 4 5 71:30 58

8. Topoľníky 27 12 1 14 41:46 37

Őszi eredmény

Topoľníky–Vieska 0:2 (0:0). Gólszerzők: Jány (67.), Csémi (72.)

Tippünk

Nagy küzdelem után 1:1-es döntetlen kerül a jegyzőkönyvbe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?