Meglepetések nélkül

Malmö/Bük. A szlovák férfi asztalitenisz-válogatott nagy küzdelemben kikapott Svédországban a Szuperliga helyébe lépett Európa bajnoki-selejtezőn, ám ennek ellenére csoportjában az élen áll. A szlovákok egyetlen pontját Peter Šereda szerezte, aki jobbnak bizonyult a skandinávok újoncánál, Cyprian Asamoahnál.

Malmö/Bük. A szlovák férfi asztalitenisz-válogatott nagy küzdelemben kikapott Svédországban a Szuperliga helyébe lépett Európa bajnoki-selejtezőn, ám ennek ellenére csoportjában az élen áll. A szlovákok egyetlen pontját Peter Šereda szerezte, aki jobbnak bizonyult a skandinávok újoncánál, Cyprian Asamoahnál. A magyar csapat hazai környezetben kapott ki, mégpedig az osztrákoktól. Nem kis meglepetésre Demeter Lehel legyőzte a világbajnok Werner Schlagert!

A-CSOPORT: Magyarország–Ausztria 1:3 (Demeter–Schlager 3:2, Jakab–Gárdos 1:3, Zwickl–Vej-kszing 1:3, Demeter–Vej-kszing 2:3. A csoport másik mérkőzésén: Fehéroroszország–Lengyelország 0:3. Az állás: 1. Lengyelország 4 pont (6:2), 2. Ausztria 4 (6:3), 3. Magyarország 2 (3:6), 4. Fehéroroszország 2 (2:6).

B-CSOPORT: Oroszország–Németország 3:0, Hollandia–Anglia 1:3.

C-CSOPORT: Svédország–Szlovákia 3:1 (Karlsson–Truksa 3:0, Lundqvist–Pištej 3:1, Asamoah–Šereda 2:3, Karlsson–Pištej 3:0). A csoport másik találkozóján: Franciaország–Horvátország 3:0. Az állás: 1. Szlovákia 3 pont (4:3), 2. Svédország 3 (4:4), 3. Franciaország 3 (3:3), 4. Horvátország 3 (3:4).

D-CSOPORT: Görögország–Szerbia és Montenegró 3:0. A Belgium–Csehország meccs lapzárta után ért véget. (SITA, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?