Megérkezik az AGM?

Somorja. Bizonytalan, hogy lesz-e ma a csallóközi városban I. ligás női kosárlabda-mérkőzés. Ugyanis október 30-án a versenyszervező bizottság – további négy meccsel együtt – törölte a november 10-ére kisorsolt BK Šamorín–AGM Banská Bystrica összecsapást.

Somorja. Bizonytalan, hogy lesz-e ma a csallóközi városban I. ligás női kosárlabda-mérkőzés. Ugyanis október 30-án a versenyszervező bizottság – további négy meccsel együtt – törölte a november 10-ére kisorsolt BK Šamorín–AGM Banská Bystrica összecsapást. A besztercebányaiak amerikai túrán tartózkodnak, s mindenki azt várta, valamilyen módon máskor pótolják a találkozót. Hétközben azonban 0:30-as gólaránnyal és 0 ponttal könyvelték el a közép-szlovákiaiak legutóbbi, Slovan elleni bajnokiját. Ráadásul a klub háromezer koronás pénzbírságot is kapott, mert szabályellenesen kért halasztást. Erre az AGM úgy reagált, hogy a napokban juniorkorú játékosaival bővítette a szövetségen jegyzett keretét, a mérkőzés pedig újra a forduló műsorába került.

Készülnek a találkozóra Somorján is? – kérdeztem Pogány Tibort, a klub elnökét. „Egész héten edzett a csapat, várjuk az ellenfelet. Csak sejtem, hogy a vendégek valószínűleg a juniorokkal állnak ki. Nekik ugyanis a hét végén nincs mérkőzésük a korosztályos bajnokságban. Még régebben megszólítottak a besztercebányaiak, beleegyeznék-e, ha máskor lenne a találkozó. Akkor igent mondtam, de kértem őket, intézzék el hivatalosan is. Ez már nem hiszem, hogy megtörtént. Legutóbb december 12-re kértek halasztást, de a versenykiírás ezt nem engedélyezi, mert a más időpontban lejátszott meccs csak a forduló előtt lehet. Elég faramuci a helyzet. Mi felkészültünk a mai bajnokira, kérdés: eljön-e az AGM?”

Késő délutáni hírügynökségi jelentés szerint a besztercebányaiak nem indulnak el Somorjára, mert a versenyszervezők október 30-i döntéséhez tartják magukat. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?