Megelőzni a Slovant

Pozsony. A ligeti együttes 1:0-ra legyőzte a trencséni csapatot, s mindössze két pont a hátránya a második helyezett Slovannal szemben. A találkozó egyetlen gólját Borbély Balázs szerezte.

Pozsony. A ligeti együttes 1:0-ra legyőzte a trencséni csapatot, s mindössze két pont a hátránya a második helyezett Slovannal szemben. A találkozó egyetlen gólját Borbély Balázs szerezte.

Milyen volt a mérkőzés belülről?

Kezdettől fogva hatalmas fölénnyel futballoztunk, azonban ezúttal is rengeteg helyzetet kihagytunk. Én is legalább még kétszer feliratkozhattam volna a góllistára, ám közeli fejesem mellé szállt, majd a hajrában kecsegtető helyzetben, közvetlenül a lövés előtt elpattant tőlem a labda.

Hogyan született a gól?

Soltís szöglete után Hanc ügyesen csúsztatta tovább a játékszert, s nekem nem volt nehéz dolgom, négy méterről az elalvó védők mellett a hálóba fejeltem. Örülök , hogy végre megtört a jég, hiszen ez volt az első találatom az idei bajnokságban. Egyébként sem vagyok valami mesterlövész, hiszen eddig összesen három gólt szereztem az élvonalban.

Korábban védőként, az utóbbi időben viszont középpályásként kap szerepet. Melyik posztot kedveli jobban?

Szinte mindegy, hogy milyen feladatot kapok, az a fontos, hogy pályára lépjek a kezdőcsapatban. Az viszont igaz, hogy középpályásként lényegesen többet vagyok játékban, talán ezért valamivel jobban csípem ezt a szerepkört.

Két fordulóval a befejezés előtt versenyben vannak a második helyért.

Célunk egyértelműen az UEFA Kupa-szereplés kivívása, ehhez meg kéne szereznünk az ezüstérmet. Sajnos, sorsunk nincs a saját kezünkben. Bízunk benne, hogy a Slovan még legalább egyszer megbotlik. Nekünk mindenesetre a hátralévő két mérkőzésünkön hat pontot kell begyűjtenünk, előbb az Intert fogadjuk, a zárófordulóban pedig Dubnicán lépünk pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?