Marcelházán maradt a Polgármester-kupa

Marcelháza/Hetény. Harmadízben rendeztek nemzetközi birkózótornát, harmadszor is otthon tartották polgármesterük kupáját a marcelházaiak.Az előző kiírásokhoz hasonlóan ezúttal is a hetényi Tarczy Lajos Alapiskola tornatermében zajlottak a szőnyegcsaták.

Marcelháza/Hetény. Harmadízben rendeztek nemzetközi birkózótornát, harmadszor is otthon tartották polgármesterük kupáját a marcelházaiak.

Az előző kiírásokhoz hasonlóan ezúttal is a hetényi Tarczy Lajos Alapiskola tornatermében zajlottak a szőnyegcsaták. A Polgármester-kupa harmadik felvonásán rangos mezőny gyűlt össze, Bosznia, Csehország, Horvátország, Magyarország, Moldávia, Románia, Szerbia, Ukrajna és Szlovákia huszonöt klubjának százkilencvenöt versenyzője szabadfogásban és kötöttfogásban küzdött a győzelemért.

„Ami minket illet, négy versenyzőnk, nevezetesen Igrényi Viktória, Megály Arnold, Marczinkó Nikolas és Kurcz Anna szerzett elsőséget, összesen tizennégy dobogós helyezést értek el birkózóink. Száztizenöt ponttal a csapatversenyben utcahosszal végeztünk az élen. A legtechnikásabb hazai versenyzőnek járó különdíjjal Igrényi Viktóriát jutalmaztuk, aki a kezdőknél a fiúkat is játszi könnyedséggel verte” – nyilatkozta a tornát értékelve lapunknak Marczinkó János, a marcelházai birkózóklub elnöke.

A torna megnyitóját, meglepetésként, születésnapi köszöntő színesítette. „Sikereink kovácsának, Megály Mihálynak a születésnapja a rendezvényünk napjára esett. Éltünk az alkalommal és gratuláltunk edzőnknek. Megérdemli. Temérdek országos bajnokot nevelt, és a szervezőmunkában is jeleskedik. Ugyancsak hálával tartozunk támogatóinknak. Segítségüknek köszönhetően nemzetközi erőpróbánkon kiváló feltételeket biztosítottunk a résztvevőknek, akik jó benyomással távoztak hazánk határain túl is jegyzett viadalunkról” – sorolta edzőjük érdemeit, mondott köszönetet a szponzoroknak a klubelnök.

A rangos megmérettetésen egyébként a naszvadi Sipka Norbert és a vásárúti Huszárovics René is győztesként került a krónikába, de dunaszerdahelyi, madari, komáromi és somorjai versenyzőnek is jutott érem. Egyébként a dél-szlovákiai tehetségek számára a marcelházaiak viadala főpróba volt az országos bajnokságokra.

Kupatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?