Már minden eldőlt

Pozsony/Nagymihály. Utolsó állomásához érkezik holnap (kezdés 18.00) Szlovákia női kézilabda-válogatottja a 2003. évi világbajnokság 2. selejtező csoportjában: Nagymihályban Törökországot fogadja.

Pozsony/Nagymihály. Utolsó állomásához érkezik holnap (kezdés 18.00) Szlovákia női kézilabda-válogatottja a 2003. évi világbajnokság 2. selejtező csoportjában: Nagymihályban Törökországot fogadja. Mindkét csapat már felszabadultan játszhat, megmutatja igazi képességeit, hiszen a találkozónak a továbbjutás szempontjából nincs jelentősége. Szlovákia csoportelsőként, Törökország másodikként jutott a jövő évi playoffba, melynek párosítását jövő héten a dániai Eb-n ejtik meg.

Vojtěch Mareš, a hazai válogatott tapasztalt cseh mestere azzal a szándékkal küldi csapatát a pályára, hogy szórakoztassa a közönséget, ugyanakkor azt is hangsúlyozza: a tétmérkőzésen a győzelem számít, ezért mindent megtesznek a siker érdekében. Új játékelemek gyakorlására most nem gondol a mester, van még mit csiszolni az általa bevezetett erőnlétileg roppant igényes stíluson.

Már a csapattal készül Šalatová, aki még a macedónok ellen megsérült, hazai pályán (mint ismeretes, jelenleg a Michalovce játékosa) várható csatasorba állítása. A törökök az eddigi öt selejtező találkozón 182 gólt lőttek (Szlovákia 156-ot), s a két csapat első összecsapásán is mindkét oldalon harmincnál több volt a találat. Elképzelhető, hogy Nagymihályban is rengeteg gól esik majd, ráadásul mindkét válogatott nyerni akar, amiből izgalmas, érdekes párharc kerekedhet. A közönség szórakoztatására. (jmk)

A csoport állása:

1. Szlovákia 5 5 0 0 156:122 10

2. Törökország 5 3 0 2 182:155 6

3. Macedónia 5 1 0 4 148:162 2

4. Azerbajdzsán 5 1 0 4 125:172 2

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?