Már minden eldőlhet...

Budapest. Ha az eredmények úgy alakulnak, akkor akár minden fontos kérdésre választ adhat a labdarúgó Borsodi Liga utolsó előtti fordulója: eldőlhet, melyik csapat lesz a bajnok, s az is, hogy a már biztos kieső Dunaferr SE mellett melyik együttes búcsúzik az élvonaltól.

Budapest. Ha az eredmények úgy alakulnak, akkor akár minden fontos kérdésre választ adhat a labdarúgó Borsodi Liga utolsó előtti fordulója: eldőlhet, melyik csapat lesz a bajnok, s az is, hogy a már biztos kieső Dunaferr SE mellett melyik együttes búcsúzik az élvonaltól.

Ma az alsóházban tisztulhat a kép, az első osztályú tagságért egymással nagy csatát vívó Békéscsabai Előre és Kispest-Honvéd egyaránt idegenben lép pályára. A játéknapot a Matáv-Sopron otthonában szereplő békéscsabaiak várják kedvezőbb helyzetből, hiszen két pont az előnyük riválisukkal szemben. Ha pontot szereznek, a fővárosi klub pedig kikap a toronymagasan vezető, és már mindenképpen hetedik helyen végző Zalaegerszegi TE vendégeként (a papírforma ezt ígéri), akkor biztosítják bennmaradásukat. A szabályok szerint ugyanis pontazonosság esetén az egymás elleni eredmények rangsorolnak, s ez a Békéscsabának kedvez.

Bár az éllovas Ferencváros az előző fordulókban elvesztette ötpontos előnyét üldözőjével, az MTK Hungáriával szemben, még így is lépéselőnyben van az egymás elleni összevetés szempontjából. Ez azt jelenti, hogy ha győz a Győri ETO otthonában, a kék-fehérek pedig hazai pályán kikapnak a Siófok FC-től, akkor már bajnok. Erre azonban nincs sok esély, így valószínűleg a jövő heti, utolsó fordulóra marad a döntés.

A 31. FORDULÓ MŰSORA, péntek, a 7-12. helyért: Matáv-Sopron–Békéscsabai Előre (18.00), Zalaegerszegi TE–Kispest-Honvéd (18.00, közvetíti az mtv). Szombat, az 1-6. helyért: Győri ETO–Ferencváros, Debreceni VSC-MegaForce–Újpest FC, MTK Hungária–Siófok FC (mind 18.00 órakor). A 7-12. helyért: Dunaferr SE–Videoton (18.00).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?