Máig még gondolkodik…

Pozsony. Már az ősszel úgy nézett ki, hogy Miroslav Šatan az NHL rajtjáig a Slovan jégkorongcsapatát erősíti, ám nem egyezett meg a kékekkel. A karácsonyi ünnepek alatt aztán bejelentették: a Buffalo és a válogatott gólerős csatára vasárnap alá is írta a szerződést.

Miroslav Šatan a Slovan jégkorongcsapatának tegnap délelőtti edzésénTASR-felvéteHétfőn délelőtt jóval többen voltak a Slovan edzésén az Ondrej Nepela Téli Stadionban, mint korábban. Ez érthető is, hiszen ott volt a gyakorlók között az új szerzemény, Miroslav Šatan is. Annak ellenére, hogy hónapokig nem játszott, könnyedén korcsolyázott a jégen. Az átmozgató edzés után elárulta, korábban hívta őt a bajnok Trenčín és a Nitra, de ő már ősszel eldöntötte, ha folytatódik a tengerentúlon a játékos sztrájk, akkor a Slovant választja. Azért várt december végéig, mert pihenni akart. A bemutatkozással kapcsolatban a következőket mondta: „Elég régen játszottam már, egy kicsit elszoktam a hokitól, ezért várni kellene még, de ha a keddi tréninget követően jól fogom magam érezni, akkor több mint valószínű, szerdán jégre lépek a Liptovský Mikuláš elleni, hazai találkozón.”

A Slovan vezetői Šatanra bízzák a döntést, de remélik, a keddi edzés után bejelenti, hogy vállalja a játékot, annál is inkább, mert nagyon sok szurkoló éppen ő miatta látogat majd ki a szerdai bajnokira. Holnap délután tehát valódi csúcsforgalom várható az Ondrej Nepela Téli Stadion közelében.

A válogatott csapatkapitánya természetesen szólt az NHL-ről is, szerinte még van remény, s bízik abban, hogy nem törlik az idei pontvadászatot: „Derűlátó vagyok, mert a játékosok legutóbbi ajánlata a tulajdonosok számára is elfogadható. Tehát van remény a kompromisszumos megállapodásra.” Ha január 14-én nem jutnak közös nevezőre a felek, akkor mindent megteszek, hogy ismét bajnok legyen a Slovan. Ezenkívül minél jobban szeretnék felkészülni a bécsi világbajnokságra, hogy az osztrák fővárosból éremmel térjünk haza.“

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?