Magabiztos magyar siker

Aarhus. Győzelemmel kezdte szereplését a dániai női kézilabda Európa-bajnokságon a címvédő magyar válogatott: Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese a fehéroroszokat verte 11 góllal.
MAGYARORSZÁG–FEHÉROROSZORSZÁG 34:23 (16:22).

Aarhus. Győzelemmel kezdte szereplését a dániai női kézilabda Európa-bajnokságon a címvédő magyar válogatott: Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese a fehéroroszokat verte 11 góllal.

MAGYARORSZÁG–FEHÉROROSZORSZÁG 34:23 (16:22). Magyarország összeállítása (a név után a dobott gólok száma): Sugár–Balogh 5, Németh 8, Tóth 1, Farkas 8/3, Siti 1, Kirsner 6. Cserék: Pádár, Pigniczki 1, Mehlmann, Kulcsár 2/1, Görbicz 1, Szrnka 1.

Idegesen kezdett mindkét csapat, sok volt a rossz indítás, a pontatlan átadás, az előkészítetlen lövés. Emberelőnyben sikerült ugyan elhúzni a magyar válogatottnak 7:4-re, de zonos létszám mellett ismét szoros lett az állás. Aztán már szervezettebb támadások következtek, és ez az eredményen is meglátszott. A magyar csapat az első negyedórát leszámítva minden tekintetben felülmúlta riválisát.

A D-csoport másik mérkőzésén: Csehország–Szlovénia 25:20 (14:10

A HÉTVÉGE MŰSORA, SZOMBAT – A-csoport: Svédország–Románia (16.30), Ausztria–Jugoszlávia (18.30); B-csoport: Dánia–Franciaország (18.30), Hollandia–Ukrajna (20.30); C-csoport: Németország–Norvégia (16.30), Spanyollország–Oroszország (18.30); D-csoport: Fehéroroszország–Csehország (14.30), Szlovénia–Magyarország (16.30). VASÁRNAP – A-csoport: Románia–Jugoszlávia (16.30), Ausztria–Svédország (18.30); B-csoport: Ukrajna–Franciaország (18.30), Dánia–Hollandia (20.45); C-csoport: Németország–Spanyolország (18.30), Oroszország–Norvégia (20.30); D-csoport: Fehéroroszország–Szlovénia (14.30), Magyarország–Csehország (16.30).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?