Leszámolás!

Bártfa. Tegnapi számunkban tájékoztattuk olvasóinkat a kelet-szlovákiai III. liga 30. fordulójából előrehozott Bardejov–Ďurkov mérkőzés eredményéről. A hazaiak 1:0-ás győzelmének értékét nagyban növeli a tény, hogy csupán 11 játékossal rendelkeztek.

Ráadásul Mikuláš Čeč edző mezőnyjátékosként még tartalékkapusát is bevetette... Ismeretes, a bártfai labdarúgók a 28. forduló találkozóján nem léptek pályára. A játékossztrájk miatt elmaradt párharcot egyébként a csütörtöki szövetségi döntés értelmében a vendég Lipany nyerte játék nélkül 3:0 arányban. Az egykor szebb napokat megélt Bardejov klubvezetése időközben radikális lépésre szánta el magát. A továbbra is dacoló hangadókat nem csak az öltözőből, hanem a stadion területéről is száműzte. „A vendégjátékosok szították nálunk a tüzet. Adamišin, Bodík, Jasečko, Koscelník, Potoma és Vasiliak legutóbb csupán az utcáról szemlélhették a társak játékát. Betelt a pohár. Amíg én klubelnök leszek, addig a nevezettek nálunk labdába nem rúghatnak. Le a kalappal azok előtt, akik csatasorba álltak. A bajnoki idényt befejezzük, hogy lesz-e folytatás, az csakhamar kiderül” – nyilatkozta a hétközi bajnoki meccset kommentálva Vladislav Nemec, a BŠK vezető tisztségviselője. „Könnyű azt mondani, hogy adjunk lehetőséget saját nevelésű, illetve környékbeli klubok játékosainak. A vidéki tehetségek azonban nagy ívben elkerülnek bennünket, hiszen elriasztják őket az itteni mostoha körülmények” – kesergett a hazaiak trénere. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?