Lendületben a Sikeda

Bár még csak két éve alakult, már számos sikeres rendezvényt tudhat maga mögött a Sikeda Ifjúsági Csoport, amely a Rimaszombat környékén élő fiatalokat igyekszik összefogni.SerkeA csoport alapítója Kisfaludi Nándor, Serke polgármestere, ő hívta össze először a fiatalokat és vetette fel egy aktív, le

Bár még csak két éve alakult, már számos sikeres rendezvényt tudhat maga mögött a Sikeda Ifjúsági Csoport, amely a Rimaszombat környékén élő fiatalokat igyekszik összefogni.

Serke

A csoport alapítója Kisfaludi Nándor, Serke polgármestere, ő hívta össze először a fiatalokat és vetette fel egy aktív, lendületes közösség ötletét, amelyet mindenki lelkesen fogadott. A tagok életkora tizenöt és huszonöt év között van, az alapítók serkei, simonyi és darnyai fiatalok voltak, de ma már Dobócáról, Feledből, Rimaszombatból is csatlakoztak hozzájuk, jelenleg tizenhatan vannak. Fontosnak tartják kiemelni, hogy mindenféle politikai tevékenységtől vagy nézetektől független csoportról van szó, egyetlen céljuk, hogy színt vigyenek a helyi közösség életébe, a fiatalok, a felnőttek, az idősek mindennapjaiba.

„Az emberek érdeklődéssel, lelkesedéssel fogadják a tevékenységünket, rendezvényeinken mindig garantált a jó szórakozás és a fergeteges hangulat, ezt a sok pozitív visszajelzés is megerősíti” – mondta Boján Marika, a Sikeda elnöke. Népszerű programjaik közé tartoznak a Serkében és Simonyiban megrendezett szüreti és farsangi bálok, a serkei főzőversenyek, valamint júliusban Bogácsra, karácsony előtt pedig Budapestre szerveztek csoportos kirándulást. Az idei első akciójuk egy farsangi bál lesz február 4-én a serkei kultúrházban. (Šesták Krisztina)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?