Kudarc, malőr, komédia

Budapest. Gellei Imre vereséggel búcsúzott a nemzeti tizenegytől, a magyar válogatott ugyanis tegnap este – mindössze pár száz néző előtt – kikapott Észtországtól.
MAGYARORSZÁG–ÉSZTORSZÁG 0:1 (0:0), Üllői út, 457 néző. Gólszerző: Rooba (86.). MAGYARORSZÁG: Király (46. Végh)–Korolovszky, Dragóner, Pető Z.

Budapest. Gellei Imre vereséggel búcsúzott a nemzeti tizenegytől, a magyar válogatott ugyanis tegnap este – mindössze pár száz néző előtt – kikapott Észtországtól.

MAGYARORSZÁG–ÉSZTORSZÁG 0:1 (0:0), Üllői út, 457 néző. Gólszerző: Rooba (86.). MAGYARORSZÁG: Király (46. Végh)–Korolovszky, Dragóner, Pető Z., Bodor–Simek (68. Pest K.), Lendvai (46. Farkas B.), Lisztes (62. Németh Norbert), Lipcsei (46. Miriuta)–Szabics, Gera (44. Kovács Z.) A mérkőzésen a vendégek gólveszélyesebben, kezdeményezőbben futballoztak, s a második félidőben kapuja elé szorították a magyar válogatottat. A huzamos bekkelés már az Üllői út 457 nézőjének is sok volt, a közönség az észtek buzdításával fejezte ki elégedetlenségét. A 86. percben a vendégek végül megszerezték a győztes gólt, Rooba 12 méterről bombázott a bal felső sarokba. „Szép volt, fiúk” – hallatszott a Fradi-pályán, s a szurkolók kifütyülték a bírót, amiért Rooba buktatásáért nem ítélt büntetőt az észteknek a 92. percben.

TOVÁBBI BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉSEK: Egyiptom–Svédország 1:0, g.: Belal (10.); ĺrország–Kanada 3:0, g: Duff, Keane 2; Japán–Kamerun 0:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?