Kozák jó meccseket vár

Szenc.

Szenc. Jó hangulatban érkeztek a futballisták a szlovák válogatott csütörtöki, Hollandia (Nagyszombat, 20.45) és jövő szerdai, Marokkó (Genf, 20.00) elleni felkészülési meccsek előtti szenci gyülekezőjére.

„Mindenki egészséges, remélem, ez így is marad, hiszen korábban négy középső védő is kiesett a keretből. Örülök, hogy erős ellenfelekkel játszunk – mondta Ján Kozák szövetségi kapitány a tegnapi sajtótájékoztatón. – Jó meccseket várok, a hollandok a kontinens legjobb együttesei közé tartoznak, annak ellenére, hogy nem jutottak ki a világbajnokságra. Ronald Koeman személyében új kapitányuk van, nagy a harc a csapatba kerülésért. Marokkó is jelentős játékerőt képvisel, ezt bizonyítja, hogy simán kijutott a vb-re.”

Két DAC-játékos, Ľubomír Šatka és Erik Pačinda is helyet kapott a keretben, mindketten a márciusi, Thaiföld elleni győztes Király-kupa-döntőn (3:2) mutatkoztak be a nemzeti csapatban, Pačinda ráadásul parádés góllal debütált. „Szép lenne újra betalálni, de az a legfontosabb, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak. Pályafutásom legsikeresebb idényét zártam, hiszen bekerültem a válogatottba, a DAC-cal pedig negyedszázad után kijutottunk a nemzetközi porondra. Nagy motivációt jelent a hollandok ellen pályára lépni, az lenne az igazi, ha két győzelemmel fejezném be az idényt” – mondta lapunknak Erik Pačinda.

„Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a válogatott tagja lehetek, jó játékkal szeretném meghálálni Ján Kozák bizalmát” – szögezte le Ľubomír Šatka, akinek nagy esélye van arra, hogy mindkét meccsen szóhoz jusson, mert rajta kívül csak Milan Škriniar és az univerzális Tomáš Hubočan bevethető a védelem tengelyében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?