Kostelic sziporkázott

Santa Katerina. Csötörtökön délután és kora este a női kombinációval folyatódott az olaszországi alpesisí-világbajnokság. A győzelmet a remek formában versenyző horvát Janica Kostelic szerezte meg.

Janica Kostelic esélyeshez méltó teljesítményt nyújtott tegnap délután és esteReuters-felvételA favorit nagy fölénnyel védte meg címét a vb hetedik versenynapján. A 23 éves horvát világklasszis – aki egyben a szám olimpiai bajnoka is – már a délelőtti lesiklás során az élen állt, s előnyét még növelte is a délutáni két műlesikló futamban legnagyobb riválisával, a végül ezüstérmes Anja Pärsonnal szemben. A svéd hölgy így is második érmének örülhetett, a szuper-óriásműlesiklásban ugyanis múlt vasárnap győzött. A harmadik helyet az osztrák Marlies Schild szerezte meg. Kitett magáért a mindössze 19 éves cseh Šárka Záhrobská, aki óriási meglepetésre az igen előkelő ötödik helyen ért célba.

EREDMÉNYEK – női kombináció, világbajnok: Janica Kostelic (horvát) 2:53,70; 2. Anja Pärson (svéd) 2:55,15; 3. Marlies Schild (osztrák) 2:56,40; 4. Lindsey Kildow (amerikai) +2,9; 5. Šárka Záhrobská (cseh) +3,19; 6. Kathrin Zettel (osztrák) +3,74; 7. Martina Ertl (német) +3,78; 8. Elisabeth Görgl (osztrák) +3,83; 9. Julia Mancus (amerikai) +3,92; 10. Tina Maze (szlovén) +4,11.

Ma (11.45) a férfi lesiklással folytatódik az olaszországi alpesisí-világbajnokság, vasárnap bonyolítják le (11.45) a női lesiklást. (m. ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?