Kopecký a csapatkapitány

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSPozsony. A Lettország elleni két vereség (5:1, 3:2) után Vladimír Vůjtek, a szlovák jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya tegnap négy játékossal szűkítette a május 1-jén rajtoló vb-re készülő keretét.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Pozsony. A Lettország elleni két vereség (5:1, 3:2) után Vladimír Vůjtek, a szlovák jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya tegnap négy játékossal szűkítette a május 1-jén rajtoló vb-re készülő keretét. Ivan Švarný, Rastislav Dej, Ján Sýkora és Radoslav Tybor már nem kapcsolódik be a felkészülés e heti, utolsó szakaszába. „A három támadó nem tudott gólt szerezni, és gólpasszokat sem adtak. Egyszerűen gynegébbek voltak a befejezéseknél, mint a többiek. A védő Švarný esetében az játszott szerepet, hogy kevesebbet játszott a szezonban, ami meglátszott rajta” – magyarázta döntését Vůjtek, hozzátéve, egy-egy védő és támadó még kikerül a keretből.

A válogatottól búcsúzó 67 éves kapitány a továbbiakban már Marián Gáboríkra (Los Angeles) és Vladimír Draveckýra (Třinec) is számít, de az első két sor ideális összetételét még nem árulta el az újságíróknak – már csak azért sem, mert a tengerentúli bajnokságok alakulásától függően Tomáš Tatar, Tomáš Jurčo, Jaroslav Halák, Martin Marinčin és Martin Hrivík is szóba jöhet. Az viszont biztosan kiderült, hogy Tomáš Marcinko nemrég elszenvedett agyrázkódása miatt kihagyja a csehországi vb-t.

Vůjtek megerősítette, hogy a tornán Tomáš Kopecký lesz a csapatkapitány, két asszisztense Dominik Graňák és Milan Bartovič lesz. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?