Kisudvarnoki gólrekord

Pozsony. Szombaton gólfesztivált rendeztek a kisudvarnokiak a szlovák fővárosban, ahol alaposan helybenhagyták a sereghajtó Slávia Ekonóm csapatát. Az már a legelején kiderült, hogy nincs egy súlycsoportban a két csapat. A harmatgyenge hazaiak csupán a 12.

Pozsony. Szombaton gólfesztivált rendeztek a kisudvarnokiak a szlovák fővárosban, ahol alaposan helybenhagyták a sereghajtó Slávia Ekonóm csapatát. Az már a legelején kiderült, hogy nincs egy súlycsoportban a két csapat. A harmatgyenge hazaiak csupán a 12. percig tudtak ellenállni a csallóköziek rohamainak, az első gól után beindult a kisudvarnoki henger. A vendégek mezében elsősorban Geržová és Árvai volt elemében, akiket a hazaiak védelme képtelen volt feltartóztatni. Az előbbi hétszer, az utóbbi hatszor talált a hálóba. Geržová egyébként 20 perc leforgása alatt négyszer iratkozott fel a gólszerzők közé. A vendégeket olyannyira magával ragadta a támadókedv, hogy kapusukat leszámítva mindegyikük az ellenfél térfelén tartózkodott. Ebből húzott hasznot a hazai Provazníková, aki a kisudvarnoki rohamok idején kétszer is faképnél hagyta az ellenfél rosszul záró védelmét és némileg mérsékelte a fiaskó keserű ízét. Egyébként a vendégek eredményessége a klub és két gólvágója egyéni rekordjaként került a krónikába. Slávia Ekonóm Bratislava–MFK Malé Dvorníky 2:14 (1:7). Gólok: Geržová (12., 16., 24., 32., 48., 52., 59.), Árvai (27., 38., 61., 74., 78., 82.), Bugár (29.). Játékvezető: Záhorec, 50 néző. A kisudvarnokiak összeállítása: Jurčegová–Knoppová, Szamaránszky, Marafkó, Horváth (82. Kovács), Németh (74. Guzan), Csicsó Dóra, Csicsó Andrea, Bugár (85. Benediková), Árvai, Geržová. A serdülők előmérkőzésén: Sl. Ekonóm–M. Dvorníky 9:0 (2:0). (má)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?