Kire fogadna Nedvěd?

Pozsony. Másfél hete a France Football közzétette az 50-es Aranylabda-listáját, amelyből majd decemberben kiválasztják az év legjobb, Európában játszó futballistáját. A fogadóirodák sem tétlenkednek, legújabban már arra is lehet tippelni, hogy ki kapja majd az Aranylabdát.

Pozsony. Másfél hete a France Football közzétette az 50-es Aranylabda-listáját, amelyből majd decemberben kiválasztják az év legjobb, Európában játszó futballistáját. A fogadóirodák sem tétlenkednek, legújabban már arra is lehet tippelni, hogy ki kapja majd az Aranylabdát. A Terno fogadóiroda a cseh Nedvědet favorizálja, győzelme 1,7-szeres pénzt jelentene a tippelőknek. A cseh Sport napilapban Nedvěd úgy nyilatkozott: az Aranylabda a Real Madrid csatárát, Raúlt illetné meg. A spanyolra egyébként 3, csapattársára, Zinedine Zidane-ra 5,5 az odds; őket Beckham, van Nistelrooy, Henry és Ronaldo követi. A nyilvánosságra hozott ötvenes listáról – a szorzók alapján – a cseh Jan Koller a legkevésbé esélyes az Aranylabda megszerzésére: a Dortmund hórihorgas csatárának a sikere százszoros pénzt jelentene. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?