Két helyzet – két gól

Utrecht. A bajnok Žilina kapta a szlovák csapatok közül a legkellemesebb ellenfelet a labdarúgó UEFA Kupa első fordulójában.

Utrecht. A bajnok Žilina kapta a szlovák csapatok közül a legkellemesebb ellenfelet a labdarúgó UEFA Kupa első fordulójában. Már előre is tudta, hogy a holland kupagyőztes nem világverő együttes, s ezt az első találkozó után Karol Belaník, a zsolnaiak menedzsere is megerősítette, mikor az ellenfélről kérdezték: „Utrecht? Közepes képességű csapat...”

Mégis 2:0-ra kikapott tőle a Žilina. Hogy miért? Mert kétszer rövidzárlat támadt a vendégek védelmében. Két helyzete volt a mérkőzésen az Utrechtnek, mindkettőből gól született. Ez bántotta a leginkább Juraj Šimurka edzőt: „Komolyabb lehetőségük nem is volt a mérkőzésen – szomorkodott.

Elégedetten értékelt Foeke Booy, a hazaiak edzője: „Nagyon jó eredményt értünk el a visszavágó előtt. Nem volt jó meccs, az ideges légkörben sok hibát vétettek a játékosok.”

Elég kilátástalannak látja a továbbjutási esélyeket Karol Belaník: „A 0:2 nem jó számunkra. Ezt a hátrányt nehéz lesz behozni. Csak azt sajnálom, hogy nem lőttünk gólt. Csak hát úgy nem lehet bevenni az ellenfél kapuját, ha még helyzetet sem dolgozunk ki”.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?