Kassán békekötés?

Pozsony. Sokan csodálkozva kérdezgették a szombati meccs közben: ez lenne a vészterhes gondokkal küszködő kassai csapat? Milyen szépen játszik... Igen, Borriero klubtulajdonos-elnök hatálytalanította az általa felfüggesztett labdarúgók játékjogát, a „tigrisek” a legerősebb összeállításban léptek pályára.

Pozsony. Sokan csodálkozva kérdezgették a szombati meccs közben: ez lenne a vészterhes gondokkal küszködő kassai csapat? Milyen szépen játszik... Igen, Borriero klubtulajdonos-elnök hatálytalanította az általa felfüggesztett labdarúgók játékjogát, a „tigrisek” a legerősebb összeállításban léptek pályára. Erik Bogdanovský vezetőedzőtől kérdeztük, hogyan tovább? „Bízom benne, hogy ismét összeáll egy ütőképes kollektíva, amelyet elsősorban pszichikailag kell versenyszintre hozni. Ami a bonyolult klubviszonyokat illeti, arról nem akarok beszélni, az a vezetők dolga. Láthatta, nem rossz futballisták ezek a fiúk; ha együtt marad a keret, a kassai hagyományoknak megfelelő, stílusos együttes alakulhat, olyan, amilyent a szezon elején igyekeztünk építeni. Csak legyen már futballbéke Kassán”. Bízik benne? – kérdeztük. „Muszáj bízni...” Reménykedik a Slovan is. Itt sincsenek rendben a dolgok. Szombaton több „nagy” játékosa (Pecko, Nečas, N. Hrnčár) a cserepadra szorult, Petrušnak és Bednárnak még ott sem jutott hely. Öten a B-csapatból kezdtek: Suchý (19 éves), Kálmán (21), Kozmer (22), Mikulec (21), Puchner (24). Miroslav Svoboda megbízott edző: „Az idősebbek formahanyatlás miatt nem lettek kezdőemberek. Különben is olyan heyzetben vagyunk, hogy megpróbáljuk vegyíteni az öregeket a fiatalokkal”. A Slovan így akar kikeveredni a számára szégyenletes eredménytelenségből. Hogy mi lesz a kegyvesztettekkel? Svoboda: „A napokban minden eldől. Az biztos, néhányuktól megválunk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?