Kapuspárbaj a futballtáborok között

Kilenc éve léteznek futballtáborok Szímőn. Idén kapuspárbajjal is megspé-kelték a négy turnusból álló nyári kikapcsolódást.

Kilenc éve léteznek futballtáborok Szímőn. Idén kapuspárbajjal is megspé-kelték a négy turnusból álló nyári kikapcsolódást. Kantár Szilárd főszervező elégedetten nyilatkozott a történtekről.

„Négy korosztályban – felnőttek, U15, U12, U10 – összesen negyvenen vettek részt versenyünkön, amely először volt Szímőn. Szinte egész Szlovákiából jöttek kapusok, Pozsonytól Iglóig, voltak Gútáról, Rimaszombatból, Léváról, Tornaljáról és Magyarországról is – újságolta Kantár Szilárd, aki nem először szervezett kapuspárbajt, azt a játékot, melyben egyszerre ketten vannak a kijelölt pályán, és egymás ellen csatáznak. – Nemcsak a kapustudás fontos, hanem a lövőtechnika is, hiszen a kapujuk előtt álló hálóőrök a védés mellett ellenfelük kapuját is veszélyeztetik. Hét percig vagy hét gólig tart egy párharc. Versenyünket értékelve azt mondhatom, hogy biztosan gyökeret ereszt Szímőn a kapuspárbaj. Máris a nyári táborok ékkövévé vált. Maga a tábor is vonzó, legalább száz kapus már megfordult valamelyikben. Párbajuk a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt izgalmas versengés. Idén öt órát tartott, s az az elképzelésem, hogy egész napos rendezvénnyé nője ki magát.”

A szímői alapokat már sikerült lerakni.

A kapuspárbaj kategóriagyőztesei a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?