Jókor jött a hidegzuhany

<p>Dunaszerdahely. A Dunaszerdahelyi Sportgimnázium elsősége került a krónikába a III. Igazgató-kupa korosztályos nemzetközi futsaltornán.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

A dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban Magyarország és Szlovákia nyolc együttese mérte össze a tudását. Az 1995–1998-as születésű focisták alkotta kollektívák előbb két négytagú csoportban küzdöttek a pontokért, majd helyezésük függvényében helyosztókat játszottak. A mérkőzéssorozat meglepetéssel indult, ugyanis a favorizált dunaszerdahelyi sportgimisek sima vereséget (0:3) szenvedtek a nagymegyeriektől. Ez volt egyébként a nagymegyeriek egyetlen győzelme a rendezvényen, melynek magas színvonalát az országos és regionális szintű bajnokságokban játszó futballisták szavatolták.

A fináléba a DAC és az FK 2007 csapatának játékosait felvonultató sportgimisek és a békésiek kerültek. A hazaiak jól koncentráltak a feladatra, s húzóembereik, Nagy Dávid és Cseh Erik góljával 2:0 arányban győzték le magyarországi riválisukat, gyűjtötték be a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium igazgatójának a kupáját.

„A nyitányon alighanem még szunyókáltak a fiúk, de a botlást követően összekapták magukat, és megérdemelten végeztünk az élen, holott nem a legerősebb összeállításban szerepeltünk. Több klub ugyanis szombaton edzőmérkőzést játszott. Örvendetes, hogy mezünkben jobbára a fiatalabbak vitték a prímet” – értékelte védencei teljesítményét Zsákovics Tibor, a tornagyőztes trénere.

„Nincs megállás, február 7–9-én a békésiek meghívására a Kőrös-kupán állunk csatasorba, majd február 13-án a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságán, Galántán szeretnénk elsőséget szerezni” – ecsetelte az elvárásokat a torna főszervezője, Hegedűs László, a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium igazgatóhelyettese. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?