Játékosínség Zselízen

Zselíz. A bennmaradás a tét a 12. helyen álló zselízi csapat számára a IV. liga délkeleti csoportjában. A felkészülést január 11-én kezdték meg Szokol László edző irányításával, hetente négyszer edzettek és 2-2 barátságos mérkőzést játszottak. Idén nem voltak edzőtáborban, a saját stadionjukban készültek.

Zselíz. A bennmaradás a tét a 12. helyen álló zselízi csapat számára a IV. liga délkeleti csoportjában. A felkészülést január 11-én kezdték meg Szokol László edző irányításával, hetente négyszer edzettek és 2-2 barátságos mérkőzést játszottak. Idén nem voltak edzőtáborban, a saját stadionjukban készültek. Keretük 13 mezőnyjátékosból és 2 kapusból áll. Igencsak hiányozni fognak a tavasszal Prepelica és Újváry, akik külföldön folytatják. A vezetőség nem tudja mi van Rácz-cal, Hrnčiarral és Duhonnyal, egyetlenegy összejövetelen sem jelentek meg, állítólag más csapatokkal tárgyalnak. Régi-új játékosnak számít Babec és Štuller, az előbbi Oroszkáról, az utóbbi pedig Fegyvernekről igazolt vissza. Páchnik szintén visszatért Nagysallóból, s új szerzeménynek számít Hliva Párkányból. Az edző szerint a városi önkormányzaton kívül nincs szponzora a csapatnak, holott erre igencsak szükség lenne. Mindenekelőtt a hazai mérkőzéseken szeretnének sikeresebben szerepelni, hiszen ősszel odahaza nagyon sok pontot hullattak el. A játékosok átlagéletkora mindössze 22 év, így Szokol edző nagy súlyt helyez a lélektani felkészülésre is. Meggyőződése, hogy az új bajnokságot is a IV. ligában kezdik majd. (ár)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?