Igazságos döntetlen

Pozsony. Jó iramú találkozót hozott a bajnok Inter ligeti vendégjátéka. Jobban kezdtek a hazaiak, az 5. percben zsinórban három szögletet rúgtak, s Hýll kapus csak üggyel-bajjal hárította Hrnčár próbálkozását. Tíz perc után feljött az Inter, Drobňák elügyetlenkedett egy helyzetet.

Pozsony. Jó iramú találkozót hozott a bajnok Inter ligeti vendégjátéka. Jobban kezdtek a hazaiak, az 5. percben zsinórban három szögletet rúgtak, s Hýll kapus csak üggyel-bajjal hárította Hrnčár próbálkozását. Tíz perc után feljött az Inter, Drobňák elügyetlenkedett egy helyzetet. Az első negyed óra végén a kitörő Lembakoalit Kinder nem a legszabályosabban szerelte, ám a játékvezető továbbot intett. Sőt, sokáig nem engedte be az orvost, majd még a földön fekvő afrikai csatárnak adott szimulálásért sárga lapot. A 24. percben vezetést szerzett az Inter: Drobňák ívelt szabadrúgásánál elméláztak a ligeti védők, Kunzo próbálkozását még Lipčák bravúrosan hárította, ám Kratochvíl fejesével szemben már tehetetlennek bizonyult. Nem sokkal később egyenlített az Artmedia: Šoltís szöglete után Lembakoali felszabadíthatott volna, de addig pepecselt, míg szerelték, és Šoltís 14 m-es lövése Chrenkón irányt változtatva jutott a hálóba. Ezt követően Maixnerék beszorították a sárga–feketéket, Benčík közeli fejese centiméterekkel szállt mellé, majd Kinder bombája is elzúgott a kapufa mellett. Enyhe Inter-fölénnyel kezdődött a második félidő, az 53. percben ismét a hazaiak hálójában táncolt a labda, Čišovský, Czinege összjáték után az utóbbi a tizenhatos sarkáról a felső sarokba lőtt. A gól után elkeseredetten támadtak a ligetiek, azonban az Inter gyors kontrái rendkívül veszélyesek voltak. A mérkőzés hajrájában az egyik vendégvédő kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Kinder erősen a kap- közepébe vágta. A rájátszásban Lipčák két alkalommal is kitett magáért, Dzúrik lövését a kapufa segítségével hárította, majd Čišovský bombáját tette ártalmatlanná. A látottak alapján a döntetlen igazságosnak mondható. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?