Hullámvölgyben a lévaiak

ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁSLéva.

ÚJ SZÓ-ÖSSZEÁLLÍTÁS

Léva. Nem sok jót hozott eddig 2015 a lévai kosárlabdázók számára: míg az óévet a Handlová legyőzésével zárták (89:87), januárban mind a nyolc bajnoki meccsüket elveszítették az Eurovia SBL-ben, és a tabellán visszacsúsztak az utolsó előtti, kilencedik helyre.

„Nem egyszerű a helyzetünk. Sérülések, betegségek és többek távozása miatt összeomlott a koncepciónk, amivel nekivágtunk az évnek. Már nem is emlékszem, mikor volt olyan meccsünk az extraligában, amelyen minden játékos Lutovský edző rendelkezésére állhatott volna” – mondta lapunknak Ladislav Garaj, a lévai klub menedzsere.

A szerdai, nyitrabányaiak elleni találkozón (118:79) például csak nyolcan tudták vállalni a játékot a Patrióták mezében. „Ez azonban nem mentség, ugyanis az elejétől kezdve hitehagyottan kosaraztunk. Nagy gond, hogy a fiúk nem defenzív típusú játékosok, a védekezésünk katasztrofális. Pedig támadásban elfogadható teljesítményt nyújtunk – elemezte Garaj, aki szerint a szorult helyzetből is van kiút. – Nagyon kellene egy győzelem, amitől elrugaszkodhatnánk, ezért is volt nagy kár a besztercebányaiak elleni hazai vereségért (91:93), amikor az utolsó kosár döntött.”

Az első nyolcba, azaz a rájátszásba kerülés szempontjából két sorsdöntő meccs következik a lévaiak számára, szombaton a tizedik nyitraiakat fogadják, majd a Patrióták előtt álló iglóiakhoz látogatnak. „Ezek a meccsek már egyfajta kis playoffot jelentenek nekünk. A szezon elején megmutattuk, hogy van ebben a csapatban fantázia, remélem, ezt újra bizonyítjuk” – tette hozzá Garaj. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?