Henry bírálja a játékvezetőket

London. Thierry Henry, az Arsenal francia labdarúgója szerint csapatát az angol bajnokságban sorozatosan sújtják ítéleteikkel a játékvezetők, ezzel magyarázható az eddigi 6 piros lap. – Mintha útban lennénk, meg akarják akadályozni, hogy megelőzzük a Manchester Unitedet.

London. Thierry Henry, az Arsenal francia labdarúgója szerint csapatát az angol bajnokságban sorozatosan sújtják ítéleteikkel a játékvezetők, ezzel magyarázható az eddigi 6 piros lap. – Mintha útban lennénk, meg akarják akadályozni, hogy megelőzzük a Manchester Unitedet. Érdekes, hogy Roy Keane büntetlenül üvöltözhet a bírókkal – mondta a klasszis. – Olyan érzésem van, hogy a játékvezetők szándékosan akarnak megállítani minket. Sol Campbellnek nem akadtak gondjai a Tottenham játékosaként, de mióta nálunk szerepel, még a válogatottban is megszaporodtak a konfliktusai. A 2001-2002-es szezonban a londoniak 6 piros lapot kaptak a bajnokságban, s további hatot a BL-ben és az angliai kupákban. A listavezető FC Liverpoolból háromszor, míg a címvédő Manchester Unitedből csak egyszer állítottak ki játékost. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?