Hengereltek a győriek

Dabas.

Dabas. A Győri ETO kiütéses, 31:18-as győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A győriek gyakorlatilag már az első meccsen eldöntötték a továbbjutást.

„A pénteki edzésen olyan elszántsággal, koncentrációval dolgoztak a lányok, hogy kicsit meg is ijedtem, nem korai-e, még volt egy nap a meccsig! – mondta a találkozó után Ambros Martín, a győriek vezetőedzője. – De abban biztos voltam, hogy jó mérkőzést játszunk, bár számszerű eredményben nem gondolkodtam. Azt tudtuk, hogy ha nyerni akarunk, még jobban kell játszanunk, mint a múlt heti bajnokin, és ezt sikerült is megvalósítanunk, most nyújtottuk a legjobb teljesítményt, amióta a csapat edzője vagyok. Nagyon nagy előnybe kerültünk, de ha most hátradőlünk, még meglephet minket a Ferencváros.”

„Kedves Ambrostól, hogy ezt mondja, de ki kell jelenteni, hogy eldőlt a párharc – reagált kollégája szavaira Elek Gábor, a Ferencváros vezetőedzője. – Kétség sem férhetett hozzá, melyik volt a jobb csapat, méghozzá a sokkal jobb. Szégyelljük magunkat, hogy így végződik, de úgy tűnik, mi jelenleg eddig a szintig vagyunk jók. A világ legjobb csapatától kaptunk ki, de az fájó, hogy ez már a második alkalom, hogy megijedünk a Győrtől. Az elmúlt két, valóban rettenetesen sikerült találkozó ellenére büszkék lehetünk arra, amit eddig elértünk a szezonban.”

A visszavágót egy hét múlva rendezik a győri Audi Arénában. A párviadal győztese jut be a május 7-8-i budapesti négyes döntőbe. (nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?