Háromgólos DAC-siker Szencen

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSSzenc. A DAC futballcsapata második előkészületi mérkőzésén 3:0-ra nyert a szenci SFM otthonában, így sima győzelemmel mutatkozott be a sárga-kékek új vezetőedzője, Tomislav Maric.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Szenc. A DAC futballcsapata második előkészületi mérkőzésén 3:0-ra nyert a szenci SFM otthonában, így sima győzelemmel mutatkozott be a sárga-kékek új vezetőedzője, Tomislav Maric. A horvát tréner huszonkét játékosnak adott lehetőséget, először lépett pályára dunaszerdahelyi mezben a hétszeres válogatott középhátvéd, Ľubomír Michalík.

Végig a DAC diktálta az iramot, de a szünetig nem született találat.

A második félidő elején, formás akciót követően Černák lőtt a szenciek kapujába, ám a fiatal csatár a gólnál térdsérülést szenvedett, le is kellett cserélni. A hajrában Ágh hazaadását bevédte az SFM kapusa, majd röviddel a befejezés előtt a Ferencváros II-ből próbajátékon levő Pirik Tamás állította be a 3:0-s végeredményt. A tegnap délelőtti összecsapásra nagyjából száz néző – jobbára DAC-szurkoló – volt kíváncsi.

A dunaszerdahelyiek összeállítása – 1. félidő: Pernecký– Štepanovský, Michalík, Kwin, Šnirc–Szépe, Horváth Béla– Ujlaky, Sabler, Brašeň– Szarka.

2. félidő: Polaček–Turňa, Tóth, Majerník, Šnirc–Ľupták, Kristo–Csóka, Černák (50. Kováč), Pirik–Jurčo.

Straka, Szabó, Sesar, Ljubicic, Faragó és Mészáros sérülés miatt hiányzott.

A sárga-kékek pénteken (16.00) az osztrák Mattersburg vendégeként lépnek pályára. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?