Három bősi aranyérem

Ólubló/Bős. Három aranyérmet szereztek a bősi birkózók a idősebb diákok Ólublóban megrendezett kötöttfogású országos bajnokságán. A csallóköziek közül Döme Erik (35 kg), Kovács László (38 kg) és Jakus Béla (47 kg) végzett súlycsoportja élén. Ollé Mátyás (32 kg) és Nagy Péter (35 kg) pedig ezüstérmet szerzett.

Ólubló/Bős. Három aranyérmet szereztek a bősi birkózók a idősebb diákok Ólublóban megrendezett kötöttfogású országos bajnokságán. A csallóköziek közül Döme Erik (35 kg), Kovács László (38 kg) és Jakus Béla (47 kg) végzett súlycsoportja élén. Ollé Mátyás (32 kg) és Nagy Péter (35 kg) pedig ezüstérmet szerzett. A csapatversenyt a kassaiak nyerték a pozsonyi Dunajplavba előtt, a bősiek a harmadik helyen végeztek. „Kedvező jelenség, hogy lépést tudtunk tartani a sportközpontok képviselőivel. Teljesítettük az elvárásokat, hiszen a verseny előtt három aranyéremre számítottam. Ollé Mátyás teljesítményével ugyan nem igazolta a papírformát, Kovács Laci viszont kellemes meglepetéssel szolgált. Jövőre még jobb eredményekre számítok, hiszen legjobbjaink még mindig ebben a korosztályban versenyezhetnek, míg ellenfeleik zöme már a kadettek közé kerül” – értékelte védencei helytállását Rákóczi András, a Bősi Birkózóklub elnök-főedzője. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?