Gólerős élcsapatok csatája

Deménd/Nyárasd. Minden jel arra utal, hogy szuperrangadóra kerül sor ma délután (16.00) a deméndi futballpályán, ahol a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának két gólerős élcsapata méri össze tudását.

A vendég nyárasdiak az eddig lejátszott hat tavaszi mérkőzésük végén mindannyiszor győztesként távoztak a játéktérről. Mi több, a nagyszerű formában védő Váradyt mindössze kétszer késztették megadásra az ellenfelek játékosai. A vendéglátók is megfelelően teljesítenek, hiszen az ímelyiek elleni kudarcot (1:3) leszámítva valamennyi hazai találkozójukon sikeresnek bizonyultak.

„Szeretnénk megismételni az aranyosmaróti ViOn fakócsapata elleni legutóbbi bajnokin (1:2 – a szerző megj.) nyújtott káprázatos teljesítményünket. Még nem adtuk fel a harcot a bajnoki cím megszerzéséért, így foggal-körömmel küzdünk majd a győzelemért. Két-három játékosunk ugyan kisebb sérüléssel bajlódik, de valamennyien részt vettek a hétközi edzéseken, így bevetésre készek. A csapat háza táján nagyszerű hangulat uralkodik. Sajnos Petrášt, aki egyik kulcsjátékosunknak számít, a fegyelmi bizottság túl szigorú döntése miatt három hónapig nélkülöznünk kell. Remélem, Straňák és Benca megfelelően pótolják őt a gólgyártásban. A fiúk azt a feladatot kapták, hogy merev pontossággal oldják meg lehetőségeiket mind a támadásban, mind pedig a hátsó alakzatokban. Legalább hatszáz nézőre számítunk”– tájékoztatott Kollár László, a hazaiak egyik vezetője és szponzora.

A vendégek is bizonyítani szeretnék, hogy eddigi kitűnő szereplésük nem a véletlen műve. Megtudtuk, a mai összecsapáson elsősorban a gyors adogatásra épülő támadófocival szeretnék begyűj?teni a három pontot. „Nálunk minden héten alapkövetelmény a győzelem. A fiúk lendületben vannak, végtelenül fegyelmezettek, rendkívül masszívak és rengeteget futnak. A támadó focihívei vagyunk, remélem, középpályásaink, a Tóth-Peciar páros, valamint a szemfüles csatár, Benes többször is próbára teszi Šutlák hálóőr képességeit. Újabb győzelmünkkel, merthogy ez a célunk, jelentős lépést tehetnénk a bajnoki cím elhódítása felé. A siker pedig jó hangulatot teremtene a nagy rivális, Palárikovo elleni jövő héten sorra kerülő létfontosságú párharchoz” – vélekedett Veszelovszky Lajos, a vendégek klubbelnöke. Megtudtuk, a csallóköziek szalaghúzódással bajlódó rutinos focistái, Méhes és Žiga a meccs kezdetéig felépülnek. (áb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

1. Topoľníky 21 17 2 2 48:12 53

3. Demandice 21 14 2 5 46:23 44

Őszi eredmény

Topoľníky–Demandice 3:1 (2:0), g.: Nagy (11.), Méhes (20.), Tóth (69.), ill. Straňák (59.)

Tippünk

Óriási küzdelem után 2:1-es hazai győzelemmel végződik az összecsapás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?