Gőgh Árpád ült a nagymegyeri kispadra

Nagymegyer. Derült égből jött villámcsapásként hatott a nagymegyeri menedzser és főszponzor Strasser László azon bejelentése, hogy távozik a III. liga nyugat-szlovákiai csoportjában élen telelő csapattól.

Nagymegyer. Derült égből jött villámcsapásként hatott a nagymegyeri menedzser és főszponzor Strasser László azon bejelentése, hogy távozik a III. liga nyugat-szlovákiai csoportjában élen telelő csapattól. A klubvezetés igyekezetének, a város polgármestere és a helybeli termálfürdő vezetése hathatós támogatásának köszönhetően azonban csakhamar rendeződtek a sorok a csapat háza táján.

„Január 21-én városunk polgármestere és a termálfürdő ügyvezetőjének jelenlétében mutattuk be együttesünk új edzőjét, Gőgh Árpádot. Buka Pál, akit korábban a gyakorlások irányításával bíztunk meg, játékosként folytatja pályafutását nálunk. Közben az őszi játékoskeret több tagjával is sikerült megállapodnunk a tavaszi szerepvállalásukat illetően. Matej Székely, Tomáš Hanzel, Mészáros Ádám, Szőcs László, Igor Obert és Králik Csaba továbbra is csapatunkat erősíti. Visszatért hozzánk Pisár Rajmund, újra csatasorba áll Kákics Enrico” – tájékoztatta lapunkat a legújabb fejleményekről Bobkovič Iván, a nagymegyeriek klubelnöke.

Gőgh Árpád nem tekinthető újoncnak a termálosoknál. A zöld-fehérek játékosaként korábban két bajnoki címet szerzett, s Lérant Péter vezetőedző asszisztenseként a szakmai munkába is belekóstolt. „Mivel Bősön, ahol az elmúlt időszakban szerepeltem, tavasszal aligha lesz folytatás, ezért a legjobbkor jött a nagymegyeriek felkérése. Örökké nem focizhatok. Negyvennégy évesen a játék helyett már a futballisták, a gondjaimra bízott alakulat felkészítése került nálam előtérbe. A III. liga nagy kihívást jelent, ezentúl minden idegszálammal az edzésekre, a szakmai feladatok ellátására fogok összpontosítani” – ecsetelte a pályafutásában, a szereposztásban bekövetkezett változást a nagymegyeriek új karmestere.

Miként alakul a csapat felkészülése a tavaszi folytatásra, várható-e még mozgás a játékoskeretben? „Alakul, formálódik a kollektíva. Az őszi keretből többen továbbra is nálunk folytatják. Velünk készül Bognár Zoltán, Rengel Péter, Juraj Bolega, akik ősszel a bősiek mezét viselték, valamint Baksics Ákos, aki a komáromi KFC-ben szerepelt. Kósa Mihály is bekapcsolódik az edzésmunkába” – egészítette ki a névsort a tréner.

Szombaton már előkészületi mérkőzést is játszott a Gőgh-legénység, mely a II. ligás szerediektől szenvedett kétgólos (1:3) vereséget). „A kevés gyakorlás ellenére jó benyomást keltettünk, kellemesen csalódtam a fiúkban. A hét végén a pozsonyi Slovan lesz az ellenfél, a jövő hét elején Lipóton a Zalaegerszeggel mérjük össze tudásunkat. A tavaszi rajtig heti négy edzéssel, egy edzőmérkőzéssel, esetenként pedig három gyakorlással és két felkészülési meccsel készülünk a március elején esedékes nyitányra” – vázolta fel a felkészülés forgatókönyvét Gőgh Árpád.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?