Gáspár, a „feladó”

Pozsony. Peches futballista. Amikor már kezdett helyet követelni magának az Inter védelmében, olyan bokasérülést szenvedett, hogy egy évig maródi volt. A 24 éves Gáspár Jóska szombaton játszotta idei harmadik szuperligás mérkőzését.
Érdekes módon nem a védelembe állította Bubenko edző...

Pozsony. Peches futballista. Amikor már kezdett helyet követelni magának az Inter védelmében, olyan bokasérülést szenvedett, hogy egy évig maródi volt. A 24 éves Gáspár Jóska szombaton játszotta idei harmadik szuperligás mérkőzését.

Érdekes módon nem a védelembe állította Bubenko edző...

Igen, a középpályára defenzív feladattal. Nečast, majd Ujlakyt kellett szemmel tartanom.

Mennyire elégedett a teljesítményével?

Az első félidőben kétszer-háromszor kisebb helyezkedési hibát követtem el, a másodikban már nem volt gond, éreztem a játék ritmusát.

Annál is inkább, mert Gáspár Jóska volt a „feladó” az egyenlítő gólnál.

A támadások során, a szögletrúgásoknál fel kellett zárkóznom az akciókhoz. A sarokrúgás után Kratochvíl elé fejeltem a labdát, s ő egyből a hálóba küldte.

Mennyire érzi játékán az egyéves kihagyást?

Eléggé. A meccssorozatok hiányoznak. Fontosak a tréningek, de az ember a mérkőzéseken nyeri vissza az önbizalmát és a formáját.

Gondolom, nem könnyű bekerülni az Inter kezdőcsapatába.

Irtózatosan nehéz, főleg a védelembe. Az nagyon összeszokott, jól működő gépezet.Gáspár Jóska hol szeret jobban játszani? A „bekkek” között vagy a középpályán?

Inkább hátul. Nem érzem én magam rosszul egy sorral előbb sem, de azért a hátsó vonal az igazi terület számomra.

Úgy hírlik, a nem éppen fiatal Chrenko és Šuchančok távozni készül. Akkor hát szabad lesz a „platz” Gáspár számára.

Ki tudja, mit hoz a tavasz, ki megy el és ki jön. Én mindenesetre maradok, még másfél évig van szerződésem. Nem érzem magam rosszul az Interben.

Hétfőn azonban távozik Pozsonyból.

Igen, két hét szabadságot kaptunk. A barátnőmmel ellátogatunk szűkebb hazámba, Krasznahorkaváraljára. Utána jön a szuperligás teremtorna.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?