Garamkálnai kérdőjelek

Garamkálna/Hetény. Az első helyről várják a garamkálnaiak a hetényiek elleni összecsapást ma délután (15.30) a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában. „Kis híján a fél csapat sérült. A jelenlegi állás szerint Szilvás, Sakoš, Bogár és Varga nem léphet pályára a mai mérkőzésen.

Garamkálna/Hetény. Az első helyről várják a garamkálnaiak a hetényiek elleni összecsapást ma délután (15.30) a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában. „Kis híján a fél csapat sérült. A jelenlegi állás szerint Szilvás, Sakoš, Bogár és Varga nem léphet pályára a mai mérkőzésen. Ennek ellenére számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény, ugyanakkor nem szabad lebecsülni az alsóházban tanyázó vendégeket – tájékoztatta az Új Szó-t Belanský Attila, a hazaiak vezetőedzője, aki szombaton csupán harmadszor foglal helyet új csapata kispadján. – Néhány játékosunk munkahelyi elfoglaltsága miatt nem látogathatta a hétközi edzéseket, remélem, ez a kiesés nem tükröződik az összjátékon, nem befolyásolja produkciónk színvonalát.”

A mezőny hetényi újonca előzőleg nyolc évig a komáromi területi bajnokságban szerepelt. „Csupán a múlt héten kiállított Roháček Pétert vagyok kénytelen nélkülözni. Idegenben általában jobb teljesítményt nyújtunk, mint hazai környezetben. Amennyiben az előző meccseken pontosabbak lettünk volna a végjátékban, akkor akár hat-hét ponttal is többet gyűjthettünk volna. Bár a hazaiak jóval esélyesebbek, fiatal gárdánkkal megnehezítjük a dolgukat” – fogadkozott az összecsapás előtt Lucza Zoltán, a vendégek játékosedzője. Közreadta, még nem döntötte el, hogy a két azonos képességű kapusuk Nagy és J. Roháček közül melyiket részesíti előnyben. (áb)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

1. Kalná n/Hr. 7 5 1 1 16:3 16

13 Chotín 7 2 0 5 12:16 6

Tavaszi eredmény

A hetényiek tavasszal még a területi I. osztályban szerepeltek.

Tippünk

A jegyzőkönyvbe 3:0-ás garamkálnai győzelem kerül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?