Fejtetőre állt a papírforma

Ekel. Némi gyógyír a végeken kullogó hetényiek sebeire, hogy a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának újonca éppen a Komáromi járást képviselő csapatok rangadóján szerezte meg első idegenbeli pontját az új idényben. Az élbolyban tanyázó vendéglátók szempontjából jól kezdődött a találkozó.

Ekel. Némi gyógyír a végeken kullogó hetényiek sebeire, hogy a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának újonca éppen a Komáromi járást képviselő csapatok rangadóján szerezte meg első idegenbeli pontját az új idényben. Az élbolyban tanyázó vendéglátók szempontjából jól kezdődött a találkozó. A második percben Sándor viharzott el a szélen, kapu elé ívelt labdáját japán légióstársa, Kensuke három méterről a hálóba perdítette. Alighanem a gyorsan jött vezetés túlságosan is megnyugtatta, mondhatni elaltatta a hazaiakat. Öt perc elteltével ugyanis kiegyenlített az ellenfél. A hetényiek játékosedzője, Lucza Zoltán két ügyes csellel lerázta őrzőit és tíz méterről a hosszú sarokba célzott. A folytatásban jobbára a két tizenhatos között zajlott a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. Az ekeliek hosszú ívelgetésekkel kísérleteztek, a jobbára pontatlan átadásokat az ellenfél védőfala rendre hárította. Fordulás után a szerencse is elpártolt Anton Grajcár védenceitől. A 48. percben ugyanis Fazekas 18 méterről leadott lövése az egyik hazai futballistán irányt változtatva az ellenkező irányba elmozdult Mautner kapujába vágódott. A házigazdák trénere mindent egy lapra tett fel: pályára küldte az elmúlt hetekben sérülés miatt hiányzó gólerős támadót, Nagy Jenőt, aki előbb a 80. percben került a figyelem fókuszába. Jól irányzott fejesét azonban Nagy Tibor jó érzékkel hárította. A végjátékban azonban Erdei beadásából eredményes volt, tizenkét méterről a hosszú sarokba talált. Többre már nem futotta az ekeliek erejéből.

OKOLIČNÁ NA OSTROVE–CHOTĺN 2:2 (1:1). Gólok: Kensuke (2.), Nagy Jenő (84.), ill. Lucza (7.), Fazekas (49.). Sárga lap: Machata, ill. Vörös, Lucza, Csintalan, Fazekas. Játékvezető: Sládek, 380 néző. OKOLIČNÁ NA OSTROVE: Mautner–Somogyi, Bartal, Meleg, Halász, Piros, Sándor (58. Nagy Jenő), Machata, Szűcs (55. Erdei), Banda, Kensuke. CHOTĺN: Nagy Tibor–Šátek, Andruskó, Halász (68. Marikovecz), Csintalan Arnold, Vörös, Turančík, Lucza, Csintalan István (75. Kubovics), Szüllő, Fazekas. (csf, ái)

EDZŐI NYILATKOZATOK

Anton Grajcár (Okoličná n/O.): „Újra beigazolódott, hogy a derbinek nincs favoritja, ugyanis elmaradt a kötelező győzelem. Játékosaink fejében már a kezdés előtt lezajlott a párharc, szerintem a hetényiek eddigi eredményei lelohasztották harci kedvüket. Későn jött az egyenlítő találat, nem maradt már elég idő a győztes gól megszerzésére.”

Lucza Zoltán (Chotín): „Végre pontot zsákmányoltunk idegenben. Sikerünk értékét nagyban növeli a tény, hogy az ekeliek otthonában remiztünk. Szerintem sportszerű összecsapáson igazságos eredmény került a jegyzőkönyvbe. A mieink elsősorban fegyelmezettségüknek, küzdenitudásuknak köszönhetik a pontot. Ezúttal a védelmünk, valamint Šátek és Vörös játszotta a prímet. Sokat nyomott a latban szurkolóink buzdítása is, köszönet érte.” (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?