F1: Carey az új vezető, visszatér Ross Brawn

London. Hétfő este hivatalossá vált, hogy 40 év után új vezetője lesz a Forma–1-nek: Bernie Ecclestone-t Chase Carey váltja.

London. Hétfő este hivatalossá vált, hogy 40 év után új vezetője lesz a Forma–1-nek: Bernie Ecclestone-t Chase Carey váltja. A világbajnoki sorozat többségi tulajdonosává vált Liberty Media eddigi igazgatósági elnökét két ügyvezető igazgató fogja segíteni, egyikük Ross Brawn, a Ferrari korábbi technikai vezetője és az egykori Brawn-csapat istállófőnöke lesz.

„Büszke vagyok rá, amit eddig felépítettem az F1-ben. Köszönöm minden munkatársamnak. Biztos vagyok benne, hogy Chase kinevezéséből profitálni fog a sportág” – méltatta 63 éves utódját a 86 esztendős Ecclestone.

Carey eddig főként televíziós producerként volt ismert, egy-egy amerikai hír- és sportcsatorna megalapítása fűződik a nevéhez.

„Szinte példátlan lehetőségünk van arra, hogy együtt dolgozzunk a csapatokkal és a támogatókkal azért, hogy számukra és természetesen a rajongók számára egy jobb Forma–1-et teremtsünk” – lelkendezett kinevezését követően Brawn. (TASR, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?