Érmek az egyéni csúcsokért

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSHandlová/Komárom. Győzelmi hullámokon úsznak a komáromi KomKo kilenc- és tízéves versenyzői. Idén Rimaszombatban kezdtek. „Ötvenkét rajtból negyvennyolc egyéni csúcsot értek el, és ez csak a bemutatkozás volt – mondta lapunknak Štefan Peťkovský edző.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Handlová/Komárom. Győzelmi hullámokon úsznak a komáromi KomKo kilenc- és tízéves versenyzői. Idén Rimaszombatban kezdtek. „Ötvenkét rajtból negyvennyolc egyéni csúcsot értek el, és ez csak a bemutatkozás volt – mondta lapunknak Štefan Peťkovský edző. – Következett a handlovái verseny, amely tavaly még nem hivatalos országos bajnokság volt. Most csak felkészülési állomásként került a versenynaptárba, mert az országos bajnokság június hetedikén Érsekújvárott esedékes. Védenceim Handlován is jelezték, jó úton járunk a felkészülésben: huszonhét rajt során huszonnégy egyéni csúcsot úsztak. Mindenki hozott érmet. Mivel csak az idény második versenye volt, nagyon jó eredmények születtek, szuperkezdés van mögöttünk.”

Tavaly csapatban megnyerték a versenyt a komáromiak, idén ötödikek lettek 27 klub versengésében. Peťkovský edző szerint egy éve már ezen a viadalon csúcsformában voltak védencei, most még nem érkezett el a legjobb teljesítmények időszaka. A csúcsidőkre Érsekújvárott lehet számítani.

Handlován négy komkós úszó rajtolt, tizenkétszer állt dobogón a klub képviselője. Huszonegy egyesület 140 versenyzője indult. Dikácz Bence (2004-ben született) volt a legeredményesebb komáromi: mérlege 4 arany-, 1 ezüst- és 2 bronzérem. A többiek is felállhattak a dobogóra: Tamara Berkešová (2004) és Viktor Kardhordó (2005) egy-egy ezüst- és bronz-, Patus Keve (2004) 1 ezüstéremmel tért haza. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?