EREDMÉNYEK - ESEMÉNYEK

Bronzérmes lett a szlovák 19 éven aluli labdarúgó-válogatott a norvégiai korosztályos Eb-n, miután a helyosztón 2:1-re verte ĺrországot.

A cseh futball-liga nyitófordulójában: Sparta-Teplice 1:0, Olomouc-Liberec 0:0, Blšany-Žižkov 1:1, Zlín-Ostrava 1:1, Bohemians-Č. Budějovice 2:3, Příbram-Brno 0:0.

Bronzérmes lett a szlovák 19 éven aluli labdarúgó-válogatott a norvégiai korosztályos Eb-n, miután a helyosztón 2:1-re verte ĺrországot.

A cseh futball-liga nyitófordulójában: Sparta-Teplice 1:0, Olomouc-Liberec 0:0, Blšany-Žižkov 1:1, Zlín-Ostrava 1:1, Bohemians-Č. Budějovice 2:3, Příbram-Brno 0:0.

Henrieta Nagyová bokasérülés miatt 3:6, 0:4-es állásnál feladta az orosz Szafina elleni döntőt a sopoti tenisztornán.

A fehérorosz Aleszja Turova 9:16,51 perccel új világcsúcsot ért el női 3000 méter akadályon a gdanski atlétikai versenyen.

Hosszan tartó betegeskedés után 74 éves korában elhunyt Radnai János, a magyar sporttelevíziózás megteremtője, legendás alakja.

A labdarúgó Francia Szuper Kupa-mérkőzésen: Lyon-Lorient 5:1.

Gyors kiütéses győzelmet aratott Kótai Mihály, a WBC-szervezet nagyváltósúlyú kisvilágbajnoka 18. profi ökölvívó-mérkőzésén a brit Howard Clarke ellen szombaton Nottinghamben. A veretlenségét megőrző Kótai 18 mérkőzése közül így most 11 összecsapáson győzött k.o.-val.

Harmadik lett a szlovák junior vízilabda-válogatott a koperi korosztályos tornán. A hét végén a franciákat és a németeket legyőzte (6:4, 5:4), ám a hollandoktól 7:4-re kikapott.

Kábítószer-birtoklás és -fogyasztás gyanújával őrizetbe vették Andrea Carnevale korábbi olasz válogatott labdarúgót.

A kitzbüheli teniszviadal fináléjában: Corretja-Ferrero 6:4, 6:1, 6:3. A stanfordi elődöntőben: V. Williams-Raymond 6:3, 6:0; Clijsters-Davenport 4:6, 6:4, 6:2. Női párosban a Husárová, Martinez duó bejutott a fináléba.

Minél mélyebb a gazdasági válság Argentínában, annál több labdarúgó igyekszik külföldre szer-ződni. A dél-amerikai ország legjobb játékosai már eddig is Európában profiskodtak, a világbajnokságra nevezett 23 futballista közül csak kettő szerepelt hazai klubban.

Sávolt Attila nem jutott be a döntőbe a 381 ezer dollár összdíjazású sopoti férfi tenisztornán, miután két szettben kikapott (6:4, 6:3) az argentin Franco Squillaritól.

A házigazda Duslo nyerte a vágsellyei női kézilabdatornát, miután valamennyi ellenfelét legyőzte (Nitra 23:15, Partizánske 29:20, Michalovce 23:21).

Az egypárban induló Bencsik Gábor bronzérmet szerzett az olaszországi Genovában rendezett junior evezős világbajnokságon.

Johannes Rau államfő a sportolóknak adható legmagasabb kitüntetéssel, az Ezüst Babérlevéllel jutalmazza a világbajnokságon döntős német labdarúgó-válogatott tagjait.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?