EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Bennmaradt Szlovákia férfi és női csapata az atlétikai EK I. ligájában. A besztercebányai viadalon a férfi és a női csapat is a középmezőnyben végzett, mindkét esetben Magyarország mögött. - Elsőként a kanadai Rick Nash-t, a Columbus csapata foglalta le a 2002-es NHL-drafton. Az igen előkelő 32.

- Bennmaradt Szlovákia férfi és női csapata az atlétikai EK I. ligájában. A besztercebányai viadalon a férfi és a női csapat is a középmezőnyben végzett, mindkét esetben Magyarország mögött. - Elsőként a kanadai Rick Nash-t, a Columbus csapata foglalta le a 2002-es NHL-drafton. Az igen előkelő 32. helyen a Dallas szerezte meg a 18 éves Vas János magyar csatárt. A harmadik körben (89.-ként) kelt el az eperjesi Tomáš Troliga (St. Louis).- Martina Moravcová távollétében gyenge eredmények születtek a besztercebányai úszó-ob-n. A szakvezetés 6 versenyzőt nevezett a berlini Eb-re.- Teniszdöntők – Eastbourne: Rubin–Miskina 6:1, 6:3; Den Bosch: Daniilidou–Gyementyijeva 3:6, 6:2, 6:3. Férfiak: Schalken–Clement 3:6, 6:3, 6:3; Nottingham: Björkman–Arthurs 6:2, 6:7, 6:2; Liverpool: Szafin–Gambill 7:6, 6:7, 6:4.- A kilenc Világ Kupa-programban szereplő női szám közül nyolcat a magyarok nyertek Duisburgban a hagyományos kajak-ken- viadalon.- A Slovan részvételével rendezik november 22. és 24. között Pozsonyban a jégkorong Kontinentális Kupa L-elődöntő csoportjának küzdelmeit. A kékek ellenfelei a Kijev, a Villach és a selejtező győztese lesznek.- Harmadik lett Fernyák István a lipcsei szabadfogású birkózó Német Nagydíjon: a 66 kg-osok bronzcsatájában legyőzte a török Öztürköt. Ugyancsak a 3. helyen végzett honfitársa, Pecha is (120 kg).- Női röplabda Eb-selejeztezők: Horvátország–Szlovákia 2:3 és Magyarország–Románia 0:3. Szlovákia továbbra is versenyben maradt az Eb-részvételért, Magyarország már nem juthat tovább.- Férfi vízilabdaliga, az 1-4. helyért, zárótorna, Nyitranovák: ŠKP Košice–Topoľčany 12:5, Nováky–Slávia UK 13:6, ŠKP–UK 6:4, Topoľčany–Nováky 6:21, UK–Topoľčany 10:6, Nováky–ŠKP 11:7. Az 5-7. helyért, Komárom: Komárno–Piešťany 9:3. Az AT- Košice csapatát hiába várták...- A fehérorosz Szergej Kaszparov nyerte Bősön a DS Open nemzetközi nyílt sakktornát. - Hatodik lett a Balogh, Sárfalvi, Fülep összeállítású magyar csapat a csehországi Ústíban rendezett öttusa Eb váltóversenyében. A győzelmet a litvánok szerezték meg. A nők tegnapi váltóversenyét Olaszország nyerte, a Vörös, Simóka, Máthé összeállítású magyar hármas 6. lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?