EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Szlovákiát az Ozeta-Dukla Tren-čín képviseli a június 22-én rajtoló labdarúgó Intertotó Kupában. A trencséniek a nyitófordulóban azerbajdzsáni ellenféllel mérkőznek.

- Szlovákiát az Ozeta-Dukla Tren-čín képviseli a június 22-én rajtoló labdarúgó Intertotó Kupában. A trencséniek a nyitófordulóban azerbajdzsáni ellenféllel mérkőznek.- A világ idei legjobb junior eredményét érte el Martina Danišová a schwechati nemzetközi atlétikai viadalon: a besztercebányai versenyző női kalapácsvetésben 68,22 méterrel győzött.- Orvosa szerint jól sikerült a 21 éves svájci Martina Hingis hétfői bokaműtéte, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az egykori világelső teniszező folytathatja-e karrierjét.- Az NHL Keleti Főcsoport-döntőjében: Carolina–Toronto 2:1 – hosszabbítás után (0:0, 0:0, 1:1 – 1:0), Hedican (48.), Wallin (74.), ill. McCauley (60.). A négy győzelemig tartó párharc állása 1:1.- A St. Pölten-i tenisztorna nyitófordulójában: Sávolt–Srichaphan 6:2, 6:3.- Trstenában rendezték az ifjúsági, Pozsonyban pedig a diák tekebajnokságot, melyeken a nagymagyari fiatalok is részt vettek. Észak-Szlovákiában Csóka Mónika a 13., a fővárosban Horváth János és Marics Éva a 3., Marics Szilvia pedig a 10. helyen végzett; a csallóköziek vegyescsapata pedig 5. lett.- Az NBA Keleti Főcsoport-döntőjének nyitómérkőzésén: New Jersey–Boston 104:97.- Előkészületi futballmeccsek: USA– Hollandia 0:2, Makaay (45.), Van der Meyde (77.); Mexikó-AC Milan 2:1, Luna (9.), Blanco (11.), ill. Serginho (55.); Dél-afrikai Köztársaság–Skócia 2:0, Mokoena (31.), Koumantarakis (92.); Hongkong–Törökország 0:2, Hakan Sükür (21. – 11-esből), Hasan Sas (45.).- Tenisz-világranglisták – ATP Race: 1. Szafin 300, 2. Federer 299, 3. Johansson 286; WTA: 1. Capriati 4617, 2. V. Williams 4591, 3. S. Williams 4036.- A világbajnokságra készülő angol labdarúgó-válogatott, illetve kísérete három nap alatt 60 ezer eurós italszámlát produkált Dubaiban egy hotelben.- A spanyol Aitor Gonzalez Jimenez nyerte a nyolcadik szakaszt az olasz kerékpáros körversenyen. Az összetettben továbbra is a német Jens Heppner áll az élen.- A düsseldorfi tenisz Világ Kupán: Németország–Oroszország 2:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?