EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- A rossz időjárás miatt Prágában rendezik meg a csütörtöki Liberec-Lyon labdarúgó UEFA Kupa-nyolcaddöntő visszavágóját. A többnapos esőzés miatt ugyanis a cseh csapat pályája használhatatlanná vált, a találkozóra a Sparta-stadionban kerül sor.

- A rossz időjárás miatt Prágában rendezik meg a csütörtöki Liberec-Lyon labdarúgó UEFA Kupa-nyolcaddöntő visszavágóját. A többnapos esőzés miatt ugyanis a cseh csapat pályája használhatatlanná vált, a találkozóra a Sparta-stadionban kerül sor.- Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján valamennyi mérkőzésen vendégsiker született: Charlotte–Minnesota 92:97, Philadelphia–Portland 83:88, Memphis–Los Angeles Clippers 77:90, Golden State–Indiana 97:102 – hosszabbítás után.- Már az első fordulóban kiesett Kuti Kis Rita a 200 ezer dollár összdíjazású acapulcói tenisztornán, miután két játszmában kikapott (6:4, 7:6) a német Jana Kandarrtól.- Lékó Péter világossal remizett a francia Bacrot-val a cannes-i nemzetközi sakktorna 4. fordulójában. A kilenc fordulós viadal vasárnapig tart. Az állás: Barejev, Topalov, Karpov, Gelfand, Fressinet 2,5-2,5 pont, Lékó, Bacrot, Lautier 2-2, Nataf 1, Morozevics 0,5.- Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen: DAC–Gabčíkovo 4:0 (1:0), góllövők: Bogrnár 2, Šimček, Majoroš.

- Az ITF nem bünteti meg az Amerikai Tenisz Szövetséget azért, mert a női válogatott biztonsági okokra hivatkozva visszalépett a Fed Kupa tavalyi nyolcas döntőjétől.- Jeff Harwig amerikai rúdugró a világ idei legjobb eredményét érte el, 6 métert teljesített a donyecki versenyen, s ő lett a világ hatodik ugrója, aki elérte a bűvös határt.- A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség képviselői megyeztek a májusban kezdődő világbajnokság rendezőivel, hogy a szurkolók egy-egy sört fogyaszthatnak – 90 perccel a meccs előtt és a szünetben.- Újabb hátvéddel erősített a római Lazio focicsapata, 11 millió euróért leigazolta a veronai Massimo Oddót, két héttel ezelőtt pedig az argentin Juan Sorint is megszerezte.- A páros műkorcsolyázás olimpiai bajnoka, a Jelena Berezsnaja, Anton Sziharuliduze kettős nem indul a március második felében, Naganóban rendezendő világbajnokságon, mivel az USA-ban vesz részt egy nagyszabású show-műsorban.- A KENO 10 keddi nyerőszámai: 2, 3, 7, 8, 13, 14, 18, 23, 24, 28, 36, 37, 53, 62, 67, 71, 73, 75, 76, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?