EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Ján Lašák, az NHL-ben szereplő Nashville jégkorongcsapatának (tartalék)kapusa tegnap az egyik szlovák kereskedelmi rádióban kijelentette, hogy az orosz Szuperligában folytatja pályafutását, mégpedig az Omszk együttesében.

Ján Lašák, az NHL-ben szereplő Nashville jégkorongcsapatának (tartalék)kapusa tegnap az egyik szlovák kereskedelmi rádióban kijelentette, hogy az orosz Szuperligában folytatja pályafutását, mégpedig az Omszk együttesében.

A Zalaegerszeg 6:1-es győzelemmel jutott tovább Karcagon a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjéből. A Videoton már korábban a 8 közé került. A többi találkozót október 29-én rendezik.

Életének 67. évében elhunyt Tomáš Pospíchal, az 1962-ben vb-ezüstérmes csehszlovák labdarúgó-válogatott erőssége, az 1983-ban bajnokságot nyert és UEFA Kupa-elődöntős Bohemians együttesének vezetőedzője.

Az angol labdarúgó Premier League 9. fordulójának zárómérkőzésén a Newcastle United a Fulham otthonában nyert 3:2 arányban, úgy, hogy a hazaiak a 8. percben már 2:0-ra vezettek.

Szomorúan kezdődött az ötszörös világbajnok Kjetil Andre Aamodt számára az alpesisí-idény: a norvég sztár a vasárnapi söldeni óriási műlesikló Világ Kupa-viadal helyszínén tartott szerdai edzésen bukott, és jobb térde súlyosan megsérült.

Az élvonalban szereplő trencséni labdarúgócsapat szakvezetői kijelentették, hogy a sorozatos gyenge teljesítmény miatt – több mint valószínű – felbontják az amerikai Christopher Greer szerződését.

A linzi tenisztorna nyitófordulójában: Dokics (szerb)–Hantuchová (5. kiemelt, szlovák) 6:4, 6:1; Chládková (cseh)–Cervanová (szlovák) 6:3, 5:7, 6:0; Mandula (magyar)–Schett (osztrák) 6:3, 6:3. Párosban: Huber, Szugijama (1., német, japán)–Cervanová, Fislová (szlovák) 6:2, 6:1. A stockholmi viadal 1. felvonásában: Ančić, Beck (horvát, szlovák)–Nieminen, Srichaphan (finn, thaiföldi) 7:6, 3:6, 6:3. Szentpétervárott: Spadea (6., amerikai)–Hrbatý (szlovák) 6:4, 4:6, 7:5.

Cseh sajtóértesülések szerint a szlovák Ľuboš Bartečko – nyolc éven át korongozott az NHL-ben – egy évre a prágai Sparta együtteséhez szerződik.

Marián Gáborík játékosügynöke elárulta, hogy 48 órán belül véget ér a bérvita, s a Minnesota gólerős szlovák csatára megegyezik az NHL-ben szereplő csapattal.

Előkészületi labdarúgó-mérkő-zésen, Szencen a szlovák 20 éven aluli válogatott 4:0 arányú vereséget szenvedett a spanyol korosztályos együttestől.

A férfi kosárlabda Szuperliga 2. fordulójában – C-csoport: Svit– Oberwart 87:55 (39:31).

A férfi kézilabda HIL 9. fordulójában: Louny–Sečovce 31:25 (13:12), Allrisk Praha–Košice 32:26 (13:12), Frýdek-Místek– Hranice 34:27 (14:16), Zubří– Nové Zámky 33:30 (20:18).

A férfi kosárlabda Szlovák Kupa 1. fordulójának első mérkőzésén: Sp. N. Ves–Komárno 72:93 (31:44).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?