Elsőségért utaznak Ciprusra

Budapest. Lothar Matthäusnak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a célja az első hely megszerzése a jövő heti ciprusi tornán. Az ez alkalommal debütáló szakvezető kijelölte 29 fős keretét. – Mindent megteszünk a sikeres szereplésért, csodát azonban nem várok.

Budapest. Lothar Matthäusnak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a célja az első hely megszerzése a jövő heti ciprusi tornán. Az ez alkalommal debütáló szakvezető kijelölte 29 fős keretét. – Mindent megteszünk a sikeres szereplésért, csodát azonban nem várok. Tudom, hogy nehéz dolgunk lesz, hiszen először találkozunk. De kijelenthetem: meg akarjuk nyerni a tornát! – szögezte le a Matthäus, aki a keret kijelölésénél figyelembe vette, hogy a debreceniekre február 26-án már a bruges-i UEFA Kupa-mérkőzés vár, ezért most senkit sem hívott meg Szentes Lázár együtteséből. Ugyanakkor számít Dárdai Pálra, akinek egyik nyilatkozata nagy vihart kavart, egy német újságban ugyanis az jelent meg, hogy a tavaszi válogatott meccseknél fontosabb számára klubja, a Hertha BSC szereplése. – A vasárnapi bajnokija után hosszasan elbeszélgettünk, s világosan tudomásomra hozta: nagyon szívesen jön az együtteshez! Ezzel lezártnak tekintem az ügyet - jelentette ki Matthäus.

A válogatott március 31-én Walesszel találkozik, április 24-én vagy 25-én Japánnal, 28-án Szaúd-Arábiával, június 6-án Németországgal méri össze erejét, augusztus 18-án pedig Skóciában vendégszerepel a gárda.

A magyar keret – kapusok: Babos (Breda), Szűcs (FTC), Végh (MTK); védők: Böjte (Győr), Dragóner (FTC), Stark (Győr), Juhász R., Komlósi (MTK), Pető Z. (Sopron); középpályások: Molnár B. (ZTE), Fehér Cs. (Breda), Bodnár (Szaturn), Simek (Újpest), Füzi Á. (MTK), Lőw (Cottbus), Bodor (Beerschot), Dárdai (Hertha), Lisztes (Bremen), Polonkai (Újpest), Lendvai (Charleroi), Németh N. (Győr), Dvéri (Videoton); csatárok: Gera (FTC), Szabics (Stuttgart), Torghelle (MTK), Kovács P. (Tromsö), Kenesei (Kouan), Tököli (FTC), Kovács Z. (Újpest). Tartalékok: Korsós Gy. (Sturm), Szélesi, Vlaszák, Farkas B. (Újpest), Tóth B. (Videoton), Mészáros (Siófok).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?