Előny a gömörieknél

Rimaszombat/Zsolna. Tegnap is két mérkőzést játszottak a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjében, s a keddi összecsapásokhoz (Šaľa– Prievidza 1:0, Ličartovce–Turčianske Teplice 4:2) hasonlóan ezúttal is hazai győzelmek születtek. A visszavágókat egy hét múlva rendezik.
RIM.

Rimaszombat/Zsolna. Tegnap is két mérkőzést játszottak a labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjében, s a keddi összecsapásokhoz (Šaľa– Prievidza 1:0, Ličartovce–Turčianske Teplice 4:2) hasonlóan ezúttal is hazai győzelmek születtek. A visszavágókat egy hét múlva rendezik.

RIM. SOBOTA–PETRŽALKA 1:0 (0:0), góllövő: Piszár (50.). Játékvezető: Havrilla; 1100 néző. Sárga lap: Maruniak, Pinte, ill. Suchánek, Ďurica, Kusalík, Straka, RIM. SOBOTA: Nôta–Ádám, Lipovský, K. Németh, M. Valkučák–Pinte, Desiatnik (73. Balaško), Sluka, Domik–Maruniak (89. M. Staš), Piszár; PETR-ŽALKA: Čobej–Ševínský, Soboňa, Borbély, J. Ďurica–Krejčík (10. Mikulič), Straka, Suchánek (86. Obšitník), Kusalík–Šoltis, Krejčí. Érdekes, izgalmas meccset láthatott a közönség. Az első helyzetet Piszár hagyta ki, a másik oldalon előbb Suchánek, majd pedig Krejčí elpuskázott el egy ziccert. Öt perccel a szünet után Piszár 25 m-es, látványos szabadrúgása a hálóban kötött ki. A kemény belemenésekkel tarkított második félidőben ugyan rákapcsolt a Petržalka, ám egyenlítenie nem sikerült.

ŽILINA–TRNAVA 3:1 (3:1), góllövők: Fabuš (16., 37.), Sninský (29.), illetve Kriss (2.). Játékvezető: Vlk; 2000 néző. ŽILINA: Rzeszoto–M. Konečný, Špendla, B. Labant, Drahno–Barčík, Zabavník, Sninský, Gottwald–Šimček, Fabuš; TRNAVA: M. Čech–Hrabal, Filip, Poljovka, Ježík–Molnár, Ujlaky, P. Ďuriš, Gašparík–Kriss (23. P. Hodúr), Kožuch. (SITA, TASR)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?