Elherdált DAC-előny

Tovább folytatódott a DAC őszi gyengélkedése, melyet a szenci Koba csallóközi pontszerzése is igazol. Bacsfán sem ment a hazaiaknak, csak döntetlent játszottak a sereghajtó ellen. A listavezető Nitra viszont magabiztosan győzött.

Zlacký (DAC) a labda megszelídítésére készülÖrzsik Ödön felvételeDunaszerdahelyen a foghíjas összeállításban játszó sárga-kékek ugyan a második félidő közepén még 2:0-ra vezettek, ám a végén örülniük kellett a döntetlennek is. A találkozó elején a szenciek bátran kitámadtak. A 3. percben Bosák léc alá tartó bombáját öklözte szögletre Kobr, majd egy perc elteltével lábbal hárította Guldan lövését. Az 5. percben megnyugodtak a vendéglátók, a jobb oldalról kapu elé ívelt labdát Kundra senkitől sem zavartatva fejelte a hálóba (1:0). A 21. percben Rožník jól irányzott lövését újfent lábbal mentette szögletre Kobr. Tíz perc elteltével Fabuľa bal alsó sarokba tartó lövését a szenciek kapusa remekül védte. A 36. percben Sendecký helyett újabb támadót, Kellert küldte pályára Jozef Valovič, a vendégek szakvezetője. Amint az később beigazolódott, bejött a húzása. A félidei pihenőig az eredmény már nem változott.

Fordulás után a csallóköziek enyhe mezőnyfölénybe kerültek. Az 53. percben Konečný futott el a jobb szélen, Bognár elé tálalt, akit a 16-oson belül Guldan szabálytalanul szerelt. A megítélt büntetőt Konečný biztosan értékesítette (2:0). Az 59. percben Zlacký beadását a jó ütemben érkező Buka fejelte a kapu fölé. A 64. percben szépített a Koba. Takáč hagyta egy csellel faképnél Konečnýt, pontos beadását az őrző nélkül maradt Keller vágta a hálóba (2:1). A 72. percben úgy tűnt, hogy a kivetődő, Kobr már megszerezte a labdát, ám Konečnýval ütközött, és a jó helyen tanyázó Keller a kapuba gurított (2:2). Az egyenlítő gólt követően kaotikussá vált a dunaszerdahelyiek játéka. A 75. percben Angelovič, a 76. percben Keller ziccert hibázott. A 90. percben Takáč adhatott volna mattott a DAC-nak, azonban ő is elpuskázta a gólhelyzetet. A hosszabbításban ugyan Belkovics a kifutó vendégkapus feje felett a hálóba emelt, a játékvezető azonban les címén érvénytelenítette a találatot. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?