Elásták a csatabárdot

Nagyfödémes/Feketenyék. Érdekesnek, izgalmasnak ígérkező mátyusföldi rangadó zajlik holnap délután (17.00) a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának 28. fordulójában, a nagyfödémesiek és a szomszédos feketenyékiek előadásában. A két együttes legutóbb patonyföldiekkel mérte össze tudását.

Nagyfödémes/Feketenyék. Érdekesnek, izgalmasnak ígérkező mátyusföldi rangadó zajlik holnap délután (17.00) a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjának 28. fordulójában, a nagyfödémesiek és a szomszédos feketenyékiek előadásában. A két együttes legutóbb patonyföldiekkel mérte össze tudását. A nagyfödémesiek egygólos vereséggel tértek haza Felsőpatonyból, míg a feketenyékiek vesztes állásból fordítottak a dióspatonyiak elleni mérkőzés hajrájában. „A legerősebb összeállításban fogadjuk a szomszédvár együttesét. Az őszi szezonhoz képest nagyot változott a vendégek játékosállománya. Még listavezetők voltak a feketenyékiek, amikor döntetlent értünk el náluk. Egyértelmű, hogy hazai környezetben a győzelem számunkra az elfogadható eredmény – latolgatta az esélyeket Gőgh Ferenc, a vendéglátó község polgármestere, aki edzőként is részt vállal a település futballsikereiben. Az ominózus őszi párharcon a hazai játékosok a találkozó lefújása után megtámadták a nagyfödémesiek őket szidalmazó szurkolóit. „Időközben már elfelejtettük a történteket. Nincs értelme foglalkozni a kellemetlen közjátékkal. Amennyiben akad elég látnivaló a focipályán, akkor a drukkerek sem egymással, vagy a focistákkal törődnek” – adta közre az örökérvényű igazságot a házigazdák első embere. A vendégek is derűlátóak. „Jó a kapcsolat a két település között. Sportszerű mérkőzésen pontot szeretnénk kiharcolni szomszédainknál. Ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen egyik legjobb játékosunk, a fegyelmi büntetéssel sújtott Varjú Zsolt nélkül lépünk pályára“ – fogalmazott Lukovics István, feketenyéki polgármester, a helyi sportszervezet alelnöke. (ái)

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

5. Č. Voda 27 13 6 8 51:41 45

10. V. Úľany 27 11 3 13 43:47 36

Őszi eredmény

Čierna Voda–Veľké Úľany 1:1 (1:1). Góllövők: Mikuš Cs. (7.), ill. Hlinický (45.).

Tippünk

A mérkőzés a hazaiak 2:1-es győzelmével fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?