EB-MOZAIK

Szigorítanak a bírók
Az UEFA illetékesei arra szólították fel az Eb játékvezetőit, hogy azonnal állítsák ki a súlyosan szabálytalankodó játékosokat, s ne vegyék figyelembe hogy hátulról, vagy szemből veszélyeztették ellenfelüket. Sárga lapos figyelmeztetés jár szimulálásért, valamint a mez levételéért.

Szigorítanak a bírók

Az UEFA illetékesei arra szólították fel az Eb játékvezetőit, hogy azonnal állítsák ki a súlyosan szabálytalankodó játékosokat, s ne vegyék figyelembe hogy hátulról, vagy szemből veszélyeztették ellenfelüket. Sárga lapos figyelmeztetés jár szimulálásért, valamint a mez levételéért. Az UEFA egyúttal figyelmeztette az edzőket, hogy a technikai zónában tilos dohányozni, aki mégis rágyújt, megrovásra számíthat.

Francia cölibátus

Nehéz napok várnak a címvédő franciákra: Jacques Santini szövetségi kapitány ugyanis úgy döntött, hogy Zidane és társai először csak a csoportmérkőzések után találkozhatnak feleségükkel, illetve barátnőjükkel. Az angoloknál kevésbé szigorúak a vonatkozó szabályok: már a vasárnapi, franciák elleni rangadó után randizhatnak kedvesükkel.

Beckham alsónadrágban

Az Angol Labdarúgó Szövetség felháborodását fejezte ki amiatt, hogy néhány bulvárlap címoldalán közölte azokat a fotókat, amelyeken alsónadrágban látható David Beckham, az angol válogatott kapitánya. Az FA szerint a Sun és a Daily Star durván beleavatkozott a Real Madrid sztárjának magánéletébe. Az ominózus képek egy portugál lesifotóstól származtak.

Victoria hóbortjai

Victoria Beckham, az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitányának neje nem hajlandó egy szállodába költözni a többi futballista-feleséggel az Eb idején. A Spice Girls volt énekese a két gyerekkel, Brooklynnal és Romeóval tegnap utazott Portugáliába. A bulvárlapok úgy tudják, Victoria azért nem akar együtt lakni a többi asszonnyal, mert akkor megindulna a rivalizálás közöttük, hogy melyikük a vonzóbb, a démonibb.

Lefülelt jegyüzér

Lisszabonban a helyi rendőrség őrizetbe vett egy neppert, aki az eredeti ár többszöröséért, 250 euróért kínált egy belépőt az Eb egyik mérkőzésére, emellett további 40 jegy lapult a táskájában. A lefülelt üzér akár három évi börtönbüntetést is kaphat. (mti, sita, tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?