DUNASZERDAHELY, 22. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

A Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség legújabb közleménye
Végrehajtó bizottság
(2005. február 2.)
1). Jóváhagyta a játékvezetők adminisztratív hibáit, illetve téves ítéleteit tartalmazó jegyzéket, melyet már a tavaszi idényben belső szabályzatként alkalmaz a játékvezetői bizottság.

A Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség legújabb közleménye

Végrehajtó bizottság

(2005. február 2.)

1). Jóváhagyta a játékvezetők adminisztratív hibáit, illetve téves ítéleteit tartalmazó jegyzéket, melyet már a tavaszi idényben belső szabályzatként alkalmaz a játékvezetői bizottság. A testület ugyan nem bírságolhat, ez a fegyelmi bizottság dolga, ám szankcióként záros határidőre felfüggesztheti a vétkes játékvezők tevékenységét. A játékvezetői bizottság a hibák elbírálásánál a 2004/2005-ös bajnoki évfolyam tavaszi idényében a megfigyelők jegyzőkönyvében feltüntetett adatokból meríti információit.

2). A szövetség tanácsa a hatáskörébe tartozó I. és III. osztályú bajnokságokban csapatokat versenyeztető futballklubok elnökeit 2005. február 17-ére (csütörtök) tanácskozásra hívja. Ezen a versenykiírás egyes feltételeinek egységesítését, illetve a tavaszi szezon lebonyolításának szervezési tudnivalóit tűzte napirendre a testület. Az III. osztályban játszó klubok elnökeinek munkaértekezlete 17.00 órakor, az I. osztályban játszó klubok elnökeinek munkaértekezlete 18.00 órakor kezdődik a szövetség székházában: Dunaszerdahely, Ádor utca 37.

4). Értesíti a végrehajtó bizottság tagjait, valamint a szakbizottságok tagjait, hogy a végrehajtó bizottság soron következő ülésére 2005. március 2-án (szerda) 17.00 órai kezdettel kerül sor. A szakbizottságok elnökeit 17.00 órára, a szakbizottságok tagjait 17.30-ra idézi be a szövetség székházába: Dunaszerdahely, Ádor utca 37.

5). Értesíti a futballkedvelőket, hogy a Szlovák Vöröskereszt immár XI. alkalommal rendezi meg 2005. február 1–16. között a Bálint-napi-vércsepp (Valentínska kvapka krvi) nevet viselő rendezvényét. A területi szövetség arra kéri a mozgalom tagjait, hogy adományozzanak vért a dunaszerdahelyi vérátömlesztő állomáson, ahol a szakemberek keddi és szerdai napokon reggel 7.00 órától várják az önkéntes véradókat. A véradók jutalma egy külön erre az alkalomra készült Bálint-napi képes levelezőlap.

Sporttechnikai bizottság

(2005. február 2.)

1). A sporttechnikai bizottság megejtette az idősebb diákok és az ifjúságiak teremfutball-bajnokságának sorsolását. Az egyes korosztályok csoportbeosztása a következő:

a) Az ifik 2005. február 5-én (szombaton) zajló tornájának csoportbeosztása, kezdési időpontja – A-csoport (08.20-tól): 1. Dolný Štál, 2. Trhová Hradská, 3. Topoľníky, 4. DAC 1904 C. B-csoport (11.00-tól): 1. Ňárad, 2. Ohrady, 3. Povoda, 4. Okoč-Sokolec. C-csoport (13.40-től): 1. M. Dvorníky, 2. Štvrtok na Ostrove, 3. Baloň, 4. Šamorín B.

b) az idősebb diákok 2005. február 19-én (szombaton) zajló tornájának csoportbeosztása, kezdési időpontja – A-csoport (08.00): 1. Orechová Potôň, 2. Baka, 3. Roma Zlaté Klasy, 4. Báč. B-csoport (10.20): 1. FK Zlaté Klasy, 2. Topoľníky, 3. Kostolné Kračany, 4. Nový Život. C-csoport (12.40): 1. Veľký Meder, 2. Baloň, 3. DAC 1904 C, 4. Trhová Hradská. D-csoport (14.50): 1. Vrakúň, 2. Blahová, 3. Gabčíkovo, 4. Čenkovce. 2005. február 20. (vasárnap)–E-csoport (08.20): 1. Dolný Štál, 2. Vieska, 3. Horná Potôň, 4. Čilizská Radvaň. A csoportmérkőzések beosztása: 1-4, 2-3, 4-3, 1-2, 2-4, 3-1.

Átigazolási bizottság

1). Arra kéri a futballklubok vezetőit, hogy játékosaik a diákok korosztályából az ifik korosztályába való besorolásához szükséges dokumentumokat legkésőbb 2005. május 30-ig juttassák el a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség átigazolási bizottságához (Matričná komisia ZsFZ). Az országos bajnokságokban közreműködő csapatok játékosainak esetében a dokumentumokat a Szlovák Futballszövetség átigazolási bizottságához (Matrika SFZ) legkésőbb 2005. április 30-ig kell eljuttatni. Az átigazolási szabályzat értelmében az átigazoláshoz az alábbi dokumentumokat kell benyújtani: jelentkezési lap (prihláška k registrácii, 1 példányban), egy útlevélnél használatos arckép (1 darab, egy évnél nem régebbi felvétel), minden egyes játékos esetében 100 Sk illeték, melyet postai pénzesutalványon kell elküldeni a címzettnek (több játékos esetében átutalással), valamint az anyakönyvi kivonat fénymásolatát egy példányban. A diákigazolványokat csak a tavaszi idény befejezése után cserélik ki.

2). Felhívjuk a klubvezetők figyelmét az átigazolási szabályzat 16 bekezdésére, mely fordításban a következőképpen hangzik: Amennyiben a klub hat hónap letelte után sem teljesíti a 14. életévét betöltött játékosnak az ifik korosztályába történő besorolásra irányuló kérését, akkor azt a játékos a versenyt irányító szövetségnél saját elhatározásából is kezdeményezheti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?