Dobogóról, feljutásról beszélnek a KFC-ben

Komárom. Lérant Péter vezetőedző irányításával július 4-től készültek a nyugat-szlovákiai III. fociliga holnapi nyitányára a komáromi KFC futballistái.A violák játékoskeretében több változásra is felfigyeltünk.

Komárom. Lérant Péter vezetőedző irányításával július 4-től készültek a nyugat-szlovákiai III. fociliga holnapi nyitányára a komáromi KFC futballistái.

A violák játékoskeretében több változásra is felfigyeltünk. „A kezdőcsapat tagjai közül Goran Antunovics és Szabó Marek Ausztriába szerződött, Németh Zsolt visszatért a DAC-hoz. Balogh Tamás vendégjátéka befejeztével úgyszintén távozott tőlünk. A fiatal Tóth Tamás a nagymegyerieknél folytatja pályafutását. Rajta kívül több szárnyait bontogató tehetségünk a IV. liga ambiciózus szentpéteri újoncához igazolt. Arra számítunk, hogy Gyurenka István edző keze alatt tovább fejlődnek. Szikonya Krisztián pedig sérüléssel bajlódik” – számolt be lapunknak a hiányzókról Baráth György, a komáromiak klubelnöke. Tőle azt is megtudtuk, hogy Hajtman Zoltán személyében új sportigazgatója van a KFC-nek.

Természetesen erősítések is érkeztek a Duna-partiakhoz. „A Dalibor Rožník, Martin Štrbák, Ondřej Čtvrtníček, Matúš Jorík alkotta kvartettet korábban nagymegyeri ténykedésem időszakában megismertem, feltérképeztem. Roman Haša tavasszal a Slovácko, Zvoncsár Patrik pedig a tótmegyeriek mezét viselte. Egy balhátvéd leigazolását is fontolgatjuk. Ami az előkészületi meccsek eredményeit illeti: 6:0-ra legyőztük a gútaiakat, 3:1-re a szentgyörgyieket, 2:1-re kikaptunk a Skalicától és a dél-komáromiaktól. A főpróbánkat is elbuktuk Borčicén, ahol a labdarúgó Slovnaft Cup 1. fordulójában 0:1-s vereséget szenvedtünk az immár IV. ligás hazaiaktól. Mentségünkre legyen mondva, csupán tizenegyen voltunk a találkozón” – ecsetelte az erősítéseket, a felkészülési párharcok eredményeit a KFC vezetőedzője.

A komáromiak tavaly ősszel a végeken kullogtak, tavasszal viszont ők szerezték a legtöbb pontot, szám szerint harminchetet! Zsinórban tizenhárom bajnokin, 2015. március 3. óta veretlenek. Vajon milyen tervekkel vágnak neki az új idénynek? „Korai még konkrét helyezésről beszélni. Az viszont egyértelmű, hogy szeretnénk az élbolyban, az első három között végezni” – latolgatta az esélyeket a klubelnök. Lérant Péter kertelés nélkül kimondta: „Nehéz szezon elé nézünk, gyarapodott a jó képességű együttesek száma. A temérdek mérkőzés, a hosszúra nyúlt évad alaposan próbára teszi a futballistákat. Megpróbáljuk kiharcolni a feljutást.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?