David Beckham felhívása a szurkolókhoz

London. Egyelőre még csak az Angol Labdarúgó Szövetség honlapján hívta fel a szurkolókat a sportszerű viselkedésre, ugyanezt a televízióban is megismétli David Beckham a Szerbia és Montenegró elleni keddi barátságos találkozó előtt.

London. Egyelőre még csak az Angol Labdarúgó Szövetség honlapján hívta fel a szurkolókat a sportszerű viselkedésre, ugyanezt a televízióban is megismétli David Beckham a Szerbia és Montenegró elleni keddi barátságos találkozó előtt. Az UEFA fegyelmi bizottsága rekordösszegű, 150 ezer svájci frankos bírsággal sújtotta az F.A.-t, mert a szurkolók rasszista jelszavakat kiabáltak és kétszer is pályára rohantak a törökök elleni április 2-i, sunderlandi Eb-selejtező alatt. – Ez nem ismétlődhet meg, mert akkor az angol csapatot kizárják - szögezte le a Manchester United középpályása. – Nekünk is óvakodnunk kell a szurkolók felhergelésétől. Ezért góljainkat a kezdőkörben ünnepeljük majd, s nem a szögletzászlónál. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?