Csurovics a komáromiak új edzője

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSKomárom. A szerb Miljan Csurovics, a klub korábbi játékosa lett a komáromi férfi-kosárlabdacsapat új vezetőedzője.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Komárom. A szerb Miljan Csurovics, a klub korábbi játékosa lett a komáromi férfi-kosárlabdacsapat új vezetőedzője. A pozsonyi Interhez távozó František Rónt váltó 41 éves szakember a vajdasági Vojvodinát edzette két évig, majd – egyetemi tanulmányai miatt – három évig másodedzőként segítette a csapatot.

„5–6 jelölt közül választottuk ki Csurovicsot. Előnye, hogy három évet játszott Komáromban, és szeretik a szurkolók. Ismeri a szlovák kosárlabdát, játszott Nyitrán és Losoncon is, régóta kapcsolatban voltunk. Fiatal, ambíciózus, energiával teli edző” – mutatta be lapunknak egykori tanítványát Paulík József, a komáromiak menedzsere.

A lassan körvonalazódó játékoskeretben is több régi-új kosarast láthat viszont a komáromi közönség. „Visszatér hozzánk az amerikai T. J. Bannister, aki a 2009/2010-es szezonban játszott nálunk. Megbízható, tapasztalt irányító, szerepelt a német és az izraeli bajnokságban is. Már korábban is érdeklődtünk iránta, és most szerényebb anyagi feltételek mellett is minket választott – fejtette ki Paulík. – Szintén visszatér a cseh Ján Kratochvíl, aki a tavalyi idényt Prostějovban töltötte, és a szlovén Sinisa Bilic is marad a csapatban.”

Az MBK Com Therm menedzsere hozzátette, a 14-es keretben legalább hat komáromi illetőségű játékos kap helyet, az ifisták mellett Ladislav Stojanov képviseli majd a rutint. (ot)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?