Csallóközben az őszi elsőség a tét

Nyékvárkony/Nagymegyer. Holnap délután játsszák a dunaszerdahelyi területi bajnokság őszi idényének rangadóját, melyen a második helyezett nyékvárkonyiak a listavezető nagymegyerieket fogadják. A párharc tétje az őszi elsőség.

Nyékvárkony/Nagymegyer. Holnap délután játsszák a dunaszerdahelyi területi bajnokság őszi idényének rangadóját, melyen a második helyezett nyékvárkonyiak a listavezető nagymegyerieket fogadják. A párharc tétje az őszi elsőség.

A vendéglátók hazai pályán az őszi szezonban eddig minden párharcukat megnyerték, otthoni meccseiken átlagban három gólt szereztek. „”Éppen a hazai pályán nyújtott teljesítményünk ad okot a derűlátásra. Természetesen a legjobban védekező együttes elleni találkozón is támadni fogunk. Érzésem szerint egy-két góllal legyőzzük az éllovast” – nyilatkozta lapunknak Szajkó György a vendéglátók edzője, akinek védencei eddig 44-szer iratkoztak fel a gólszerzők közé. A szakvezető sok nézőre, izgalmas és színvonalas mérkőzésre számít. „Szerencsére felépült sérüléséből Végh Balázs. A másik kedvező hír szurkolóinknak, hogy ismét játékba avatkozhat Marczell Tibor, akinek a büntetését feltételesre változtatták a szövetség illetékesei. A IV. ligás ificsapatunk két tehetséges labdarúgóját a cserepadra ültetem” – sorolta a legfontosabb tudnivalókat Szajkó György.

A jelenlegi listavezető klubvezetése nem titkolja, Nagymegyeren a feljutás a cél. „A helyi futballrajongók, a város megérdemelné, hogy együttesünk végre ismét kerületi szinten szerepeljen. Két esztendeje karnyújtásnyira vagyunk a céltól. Itt az ideje, hogy bajnokságot nyerjünk. Az egykori csehszlovák válogatott Ján Kapko vezette kollektíva jó játékerőt képvisel. Figyelmet érdemel, hogy 14 találkozón csupán 9-szer rezdült a hálónk. Ellenfelünk otthonában is győzni szeretnénk. Rosszabb esetben a döntetlennel is kiegyeznénk. Sérültjeink, eltiltott játékosaink nincsenek” – latolgatta az esélyeket a nagymegyeri futballszakosztály elnöke Csepi Dániel. s(ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?